Greška

Došlo je do greške.

Spremni za 2021: Biznis trendovi koji će oblikovati novu realnost

15.01.2021 12:42 | 0 Biznis IT
Spremni za 2021: Biznis trendovi koji će oblikovati novu realnost


PR saopštenje

Izazovi u protekloj godini su stavili na test poslodavce i zaposlene u svim sektorima industrije, a ako ih razmotrimo kao motor daljeg industrijskog napretka, uočavamo da su podstakli razvoj brojnih biznis trendova i dali nove smernice budućem razvoju industrije. Kroz prošlogodišnja iskustva i prilagođavanja, mnoge kompanije su uvidele potencijal za unapređenje svog poslovanja i ponude internih i eksternih servisa u budućnosti.

Te mogućnosti leže upravo u naprednijoj primeni interneta, te možemo optimistično zaključiti da je prošla godina zapečatila civilizacijski prelaz u virtuelnu eru života i komuniciranja, koja daje više slobode i mogućnosti nego bilo koja prethodna. U njoj svim tržišnim akterima, uključujući poslodavce, zaposlene i krajnje korisnike, u jednakoj meri treba stalan i besprekoran internet protok i to prvenstveno na mobilnom telefonu.

„Prošla godina je trajno promenila društveni odnos prema upotrebi tehnologije, ustalili su se novi kanali i načini komunikacije i drastično je skočila potražnja za online uslugama“, kaže Miloš Knežević, Enterprise Sales Director u Vip mobile, i dodaje: „Opstanak velikih kompanija i neometano funkcionisanje zaposlenih u uslovima rada od kuće bili bi nezamislivi bez konstantne internet podrške. Naša odgovornost kao TelCo provajdera, bila je da podržimo svoje korisnike obezbeđivanjem stabilne internet konekcije i kroz ponudu konkretnih uređaja i paketa usluga osmišljenih da im olakšaju prilagođavanje okolnostima, rad na daljinu, od kuće i sa out of office lokacija.”

Vođena odgovornošću prema usložnjenim potrebama društva, ali i biznis zajednice, kompanija Vip je krajem prošle godine na tržište donela beskonačne tarife po istoj ceni pretplate bez obzira na mesečnu potrošnju gigabajta. Reč je o NEO NEO biz i NEO NEO biz Max tarifama, koje obuhvataju neograničeni internet, minute i poruke ka svim mrežama u okviru nacionalnog saobraćaja, povoljnije međunarodne pozive, 1GB surfa u romingu i 200 dolaznih i odlaznih roming minuta – jedina razlika je brzina protoka interneta koja u okviru NEO NEO biz tarife iznosi do 10 mbs, dok je u okviru NEO NEO biz Max tarife brzina maksimalna dostupna.

Značaj ovakve ponude za poslodavce ogleda se u širim mogućnostima da u tekućoj godini odgovore na sve komunikacione zadatke i izazove, lakše i brže se prilagode okolnostima i ostanu u kontaktu sa svojim zaposlenima i klijentima.

vip2_14.jpg


Jedan od vodećih trendova koji je obeležio prethodnu godinu je obavljanje poslovanja putem servisa koji omogućavaju rad na daljinu, od kuće ili sa out of office lokacija. To od TelCo provajdera zahteva da obezbede stabilnu konekciju kao i da u portfolio proizvoda uvrste proizvode koji te potrebe mogu da ispune. U ovom domenu, Vip je svoju odgovornost video u pružanju unapređene mogućnosti zaštite podataka. “Na tom tragu smo do sada ponudili različite tipove rešenja u oblasti sajber bezbednosti, kao što su Endpoint Protection - F-Secure, Hardware Firewall – Stormshield i Back up podataka u Cloud-u – Istor-u”, ističe Vipov ekspert.

Podrška najmlađeg operatera na domaćem telekomunikacionom tržištu biznis zajednici stiže i kroz posebne korisničke pakete iz SME segmenta, koji predstavlja kombinaciju osnovnih usluga i Office365 paketa sa ciljem da korisnicima omogući pristup uvek ažuriranim Office aplikacijama kao i adekvatan prostor za smeštanje podataka u Cloud-u. To za SME preduzeća znači pristupačne naknade, posebne tarifne planove, uređaje nove generacije i napredna rešenja koja će im olakšati svakodnevno poslovanje u „novoj realnosti”.

I mada niko, pa ni domaći poslodavci koji prate tržišne tokove i prognoze ne mogu sa sigurnošću znati šta će sve novo 2021. doneti, sigurno je da će im biti potrebna podrška pouzdanog telekomunikacionog operatera, spremnog da ih podrži na putu daljeg razvoja, uprkos svim izazovima.

Izvor: Vip

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Ovogodišnji MacBook Pro modeli bi mogli imati novi dizajn i MagSafe konektor

Samsung širi podršku za S Pen na više uređaja

  • Povezane teme:
  • vip
10604
10605
10606
10607
10608
10609