Greška

Došlo je do greške.

Spotify je od sada dostupan i u Srbiji!

15.07.2020 09:10 | 3 Software/Web
Spotify je od sada dostupan i u Srbiji!


Spotify, najpopularnija usluga pretplate na audio streaming u celom svetu, dostupna je u Srbiji od 14. jula. Spotify zajednica širom sveta broji više od 286 miliona članova, uključujući 130 miliona premium pretplatnika. Spotify će u Srbiji ponuditi najbolje iskustvo slušanja domaće i strane muzike – više od 50 miliona numera i milion podcast-a. Usluga Spotify dostupna je besplatna, a uz pretplatu na Spotify Premium dobićete verziju bez prekida.

Osim tržišta Srbije, Spotify je lansiran na 12 novih tržišta uključujući Moldaviju, Kazahstan, Belorusiju, Rusiju, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Hrvatsku, Kosovo, Crnu Goru, Ukrajinu i Severnu Makedoniju.

Korisnici mogu da se pretplate na Spotify Premium za vrhunski doživljaj, po ceni od 4,99 EUR mesečno. Premium Family paket dostupan je za 7,99 EUR mesečno. On uključuje 6 članova porodice koji žive pod jednim krovom. Novi Spotify Premium DUO (6,49 EUR mesečno) je paket za dvoje ljudi, idealan za parove i uključuje Duo Mix, automatski ažuriranu listu pesama koja kombinuje muziku koju vi i vaš partner slušate zajedno - tako da bi kućne prepirke oko toga ko će biti DJ mogle da se svedu na minimum.

Sve omiljene funkcije Spotify-a
 
Spotify dolazi u Srbiju sa nenadmašnom kombinacijom funkcija koje su je učinile najpopularnijom muzičkom aplikacijom na svetu, uključujući više od 50 miliona pesama, milion podcast-a i više od 4 milijarde plejlista koje nude najbolju domaću i internacionalnu muziku, personalizovanu pretragu i najbolje preporuke, svakodnevno otkrivanje nove muzike i slobodu reprodukcije na širokom spektru uređaja i sinhronizacije aplikacija sa Instagramom, Facebookom, Samsungom, Android TV-om, Google Maps i mnogim drugim.

spotify2.jpg


Spotify je redizajnirao muzičko iskustvo za Srbiju sa svežim setom ekskluzivnih karakteristika:

  • Spotify je besplatan za sve: Izgradite iskustvo koje dodaje vrednost bogatoj srpskoj muzičkoj industriji i doživljaj slušanja muzike podignite na viši nivo, potpuno besplatno.
  • Lokalizovane muzičke preporuke i funkcije otkrivanja: Spotify mehanizam za preporuku muzike sada može biti podešen u Srbiji tako da lokalni korisnici mogu da uživaju u personalizovanim funkcijama otkrivanja, uključujući Daily Mix (do šest pojedinačnih plejlista koje kombinuju vaše omiljene numere sa novim pesmama za koje servis misli da će vam se svideti ), Release Radar (personalizovani spisak pesama nove muzike zasnovane na izvođačima koje najviše pratite i slušate, a koji se ažuriraju svakog petka) i Discover weekly (lista zasnovana na vašim jedinstvenim navikama slušanja).
  • Podcast-i: Putem Spotify-ja korisnici mogu da strimuju ili preuzimaju epizode podkasta na Androidu i iOS sistemu, desktopu, preko konzola za igrice, u automobilu, na televizoru, uz pomoć pametnih zvučnika i slično.
  • Spotify for Artists: Platforma nudi alate koji pomažu umetnicima da prate real-time statistiku za nova izdanja, upoznaju svoju publiku, pokreću posao i povezuju se sa zajednicom.
  • Spotify for Podcasters: zato što se ljudi prijavljuju i slušaju svaki dan, Spotify daje snažan uvid u to ko su slušaoci, koje epizode strimuju najviše, pa čak i koju muziku vole - uvid koji će pomoći kreativcima da planiraju buduće epizode ili dobiju sponzore.
  • Aktiviranje funkcije Instagram muzike: Sada će korisnici iz Srbije na Instagramu moći da aktiviraju dugo očekivanu funkciju za muzičke story-je na Instagramu, koja omogućava deljenje izvođača, albuma i plejlista u njihovim Instagram Story sadržajem.

Objava Spotify platforme u Srbiji, zajedno sa ulaskom na još 12 tržišta, donosi ukupan broj tržišta na kojima je Spotify dostupan na 92.

Da biste uživali u muzici onako kako želite, potrebno je da preuzmete Spotify aplikaciju preko Android ili iOS prodavnica aplikacija ili posetite http://www.spotify.com/rs.

Izvor: Spotify

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Bojan Neregistrovan korisnik
I ne zaboravite da konacno na PS uz gaming mozete istovremeno da pustate muziku kroz Spotify
A M G Član postova: 993
Dostupan jeste, ali mnoge pesme nisu...

Testirali smo Lenovo ThinkPad T14s laptop (video)

Sertifikovan Xiaomi telefon sa 5G podrškom i 120W punjačem

10504
10505
10506
10507
10508
10509