Greška

Došlo je do greške.

Sportska inteligencija - Garmin Forerunner 255 Music

25.01.2023 08:27 | 0 Mobile
Sportska inteligencija - Garmin Forerunner 255 Music

U protekle 4 godine bili smo u prilici da testiramo ogroman broj pametnih satova, toliko da vrlo brzo odustanemo od pokušaja prebrojavanja. Praktično najveći deo relevantnih modela nam je prošao kroz ruke i prikazan vam kroz naše testove. No, u pitanju su mahom satovi proizvođača čiji su koreni u industriji mobilnih uređaja i potrošačke elektronike.

Kako su pametni i fitness satovi sve više međusobno isprepletani po pitanju funkcija, u ovoj kategoriji postoji i još nekoliko proizvođača koji svoje korene imaju u onoj drugoj sportskoj strani, a čije modele nismo predstavljali. U toj grupi su neka zaista jaka imena u svom domenu kao što su Suunto, Polar, Coros i naravno Garmin koji je verovatno i najzvučniji od njih. I često smo od naše publike imali prilike da čujemo pitanje zbog čega ne predstavimo i nešto od tih modela i konstataciju da ova sportska ekipa to radi bolje.

Pa evo najzad prilike da to ispravimo i to ne samo kroz uobičajen test, već dugotrajni, s obzirom da je Manča već oko šest meseci vlasnik jednog Garmin sata koji nosi konstantno 24/7 i imao je prilike da proba apsolutno sve što on ima da pruži. U pitanju je Garmin Forerunner 255 Music, model koji je pri kupovini novog sata bio moj izbor zbog raznih faktora o kojima ćemo pričati tokom recenzije, a koji je deo aktuelne i relativno sveže Garminove serije satova u koje spadaju i Forerunner 45 i 55 u nižem segmentu i 955 u višem.

Garmin u svojoj ponudi ima više serija pametnih satova, od Venu i Vivoactive koje su više namenjene za one koji žele lep sat za svakodnevnu upotrebu uz osnovne sportske funkcije, Forerunner u kojoj su modeli prevashodno namenjeni trkačima, Instinct koji je izdržljivi sat, do Epix i Fenix serija koje su visoka klasa i po materijalima, konstrukciji i funkcijama. Naravno tu su još neke specijalizovane serije za specifičnu publiku, pošto Garmin ima zaista široku ponudu uređaja namenjenih raznim aktivnostima u prirodi.

Kompanija BlueCat otvara Centar za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

Poznate Samsung Galaxy S23 cene za Evropu

10104
10105
10106
10107
10108
10109