Greška

Došlo je do greške.

Sony Xperia XZ3 telefon bi mogao imati četiri kamere

11.07.2018 19:51 | 6 Mobile
Sony Xperia XZ3 telefon bi mogao imati četiri kamere


Sony će i pored problema na mobilnom tržištu nastaviti da objavljuje telefona, a novi model bi mogao stići skorije nego što mislimo. Japanska kompanija je prethodni premijum telefon objavila u aprilu, a novi nas očekuje deć za oko dva meseca.

Sony Xperia XZ3 je već u razvoju i mogao bi biti predstavljen u avgustu, tokom IFA 2018 sajma. Za sada je poznato malo detalja o telefonu, što sugeriše da je Sony spreman da implementira neke od trendova koje je postavila konkurencija.

Prvo, izgleda da će Xperia XZ3 model imati četiri kamere: dve na poleđini i dve s prednje strane. Sony je tek nedavno implementirao dve kamere na poleđini telefona, ali izgleda da kompanija planira da nastavi sa ovakvim dizajnom i na dolazećim modelima.


Pogledajte još: Sony sprema Xperia XZ3 Premium sa 18:9 ekranom i Android P softverom


Pojavile su se fotografije kamera modula koji pripadaju Xperia XZ3 telefonu, mada ovo ne garantuje da će se i pojaviti u finalnoj verziji uređaja.

Ostatak specifikacija telefona je i dalje misterija, mada se može pretpostaviti da će koristiti Qualcomm Snapdragon 845 čipset, 6GB RAM-a i bar 64GB skladišnog prostora.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Uros Neregistrovan korisnik
Pa ti kupi brate iphone 10,ja znam xperijice male, recimo m koje i dan danas rade, navedi mi brale samsung koji sljaka istim intenzitetom. Ja ne patim od kompleksa, niti nosim fon da neko kaze "vidi ga sta nosi", ako xperia xz2 premium stvarno bude 1000 dolara, odoh dalje, ima finih kineza, sto da ne.
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Pa naravno da mora da bude preko 1000 e, a ne kao XZ1 serija - od 300E, ili XZ2 od 400 e, pa može svaka šuša da ih kupi, a ajo su tako "jeftini" sigurno imaju neku manu.
Uros Neregistrovan korisnik
Nego sta, ja bi tu stavio umesto zadnjeg stakla, sve to da budu kamere, ne treba stedeti,a onda i cena od nekih 2000 e, ko velim, pisaj po sirotinji.
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Malo je četiri, pozadi bar još dve , jedna širokougaona - kao LG, jedna tele kao p20 Pro. a možda i još jedna oko 150 mm periskop kao na L16. Napred dve su dovoljne (za sada) . 360 kao u Essential za sada ne može da se spakuje u 12 mm, a kad je spakuju, menjaće prednju i (možda) zadnju širokougaonu
-=crusader=- Users postova: 1028
malo je cet'ri

Huawei TalkBand B5 je hibrid pametne narukvice i Bluetooth slušalica

Nova Spectre ranjivost u Intel procesorima, kompanija obećava tromesečne zakrpe

10104
10105
10106
10107
10108
10109