Sony Xperia Touch prenosivi Android projektor stigao u Evropu

Sony Xperia Touch Android prenosivi projektor je sada dostupan na teritoriji Evrope

Sony je u februaru predstavio Xperia Touch – Android 7.0 Nougat uređaj koji projektuje svoj interfejs na ravnu površinu, kreirajući 23-inčni displej, osetljiv na dodir. Xperia Touch može da projektuje sadržaj i na zid u veličinama do 80 inča, sa podrškom za gestikulaciju i interakciju.
Sony Xperia Touch prenosivi projektor je sada dostupan na teritoriji Evrope, po ceni od 1500 evra.
Ključne specifikacije Xperia Touch projektora uključuju: SXRD LCD shutter Projection System, sa 1366 x768p rezolucijom i autofokiusom, 3GB LPDDR3 RAM-a, 32GB eMMC skladište, 13MP kameru, 802.11a/b/g/n/ac (SISO) Wi-Fi, NFC, Bluetooth 4.2, GPS, Stereo zvučnike, USB Type-C port, HDMI Type-D port, integrisani mikrofon.

Senzori projektora uključuju: dva akcelerometra, senzor ambijentalnog osvetljenja, barometar, e-compass, žiroskop, senzore vlažnosti, temperature i ljudske detekcije.
Baterija je najslabiji segment ovog projektora i obećava samo sat vremena kontinuiranog projektovanja sadržaja, mada Sony sugeriše da će ovo zavisiti od apikacije koja se koristi i drugih faktora.
Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi