Greška

Došlo je do greške.

Sony Xperia L1 stiže sa nekoliko specijalnih funkcija

20.03.2017 20:31 | 1 Mobile
Sony Xperia L1 stiže sa nekoliko specijalnih funkcija

Kompanija Sony Mobile danas je predstavila Xperia L1 – elegantan pametni telefon sa velikim 5.5-inčnim HD ekranom i sjajnim performansama, a sve to po pristupačnoj ceni. O karakteristikama uređaja smo već pisali ranije danas, a sada imamo nešto više informacija o specijalnim funkcijama koje krase ovaj telefon.

Sony Xperia L1 predstavljen: 5,5-inčni pristupačni telefon

sony1a.jpg
Smart Cleaner - nenametljivo radi u pozadini kako bi osigurao da za Xperia L1 u svakom trenutku bude dostupan maksimum snage, automatski uklanjajući nekorišćene procese i keširane podatke za fluidno iskustvo i uređaj koji traje duže.

Xperia Actions - sistem koji prilagođava postavke i funkcionalnost uređaja korisnikovoj okolini – "laku noć" način rada automatski će da postavi uređaj na "ne ometaj", smanjiće svetlost ekrana i obezbediće da nema ometanja u toku punjenja.

sony2_28.jpg
Xperia Tips - predstavljen 2016. godine, Xperia Tips je lični asistent koji se prilagođava korisnikovim željama kako bi pružio relevantne i pravovremene savete na ekranu koji pomažu da se dobije maksimum od svog Xperia L1 telefona.

Xperia L1 će se pojaviti na odabranim tržištima u Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi, Aziji, kao i Severnoj i Južnoj Americi u maju 2017.

sony3_6.jpg
Izvor: Sony

Ivan Neregistrovan korisnik
Sony pravi sjajne telefone. Sa najnovijim Xperia XZ Premium telefonom, Sony je na vrhu. Ovaj model nema vrhhunski hardver ali obećava što se tiče fluidnosti u radu i softvera.

Apple radi na nekoliko AR funkcija za naredni iPhone

Xiaomi ozvaničio jeftini Redmi 4A telefon

10104
10105
10106
10107
10108
10109