Sony UK potvrdio dolazak novih fotoaparata

Do sada su mnoge nezvanične najave ukazivale na to da će Sony predstaviti naslednika NEX-6 i NEX-7 fotoaparata, a sada zvanična potvrda stiže od britanskog ogranka japanske kompanije. Sony UK potvrđuje da će novi “kompaktni sistemski” fotoaparati biti predstavljeni na CP+ sajmu i na Photokina sajmu, koji

Do sada su mnoge nezvanične najave ukazivale na to da će Sony predstaviti naslednika NEX-6 i NEX-7 fotoaparata, a sada zvanična potvrda stiže od britanskog ogranka japanske kompanije. Sony UK potvrđuje da će novi “kompaktni sistemski” fotoaparati biti predstavljeni na CP+ sajmu i na Photokina sajmu, koji se održava u drugoj polovini godine. CP+ sajam počinje u Jokohami od 13. februara i tu već možemo očekivati naslednika NEX-7 fotoaparata, koji će se verovatno zvati Aplha 7000, dok će se naslednik modela NEX-6 biti predstavljen verovatno kasnije, zato što je sam NEX-6 noviji model.   

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi