Greška

Došlo je do greške.

Sony se nada da će 5G omogućiti održivo poslovanje Xperia brenda

25.05.2018 19:20 | 4 Biznis IT
Sony se nada da će 5G omogućiti održivo poslovanje Xperia brenda


Sony je najavio planove za svoju mobilnu diviziju, za koju očekuje da će imati održivo poslovanje do 2020. godine. Nakon nekoliko izveštaja, koji su ukazivali na to da bi Sony u potpunosti mogao prestati sa poslovanjem na mobilnom tržištu, izgleda da ovo ipak neće biti tako.

Tokom prezentacije najnovijih rezultata za 2018. godinu, CEO kompanije je objavio i neke detalje koji se tiču Xperia linije, uz priznanje da poboljšanja proizvoda nisu bila dovoljno brza poslednjih godina.

Kada su planovi za budućnost poslovanja u pitanju, cilj Xperia brenda će biti donošenje 5G tehnologija potrošačima širom sveta, naravno u profitabilnom obliku. Ovi mobilni proizvodi će potom biti kombinovani sa kompanijinim drugim proizvodima i servisima, koji su sposobni da iskoriste prednosti 5G tehnologija, a sve sa ciljem kako bi se dodala dodatna vrednost novoj tehnologiji.

Zajedno, ova strategija bi trebalo da poboljša efikasnost kada je u pitanju impolementacija 5G na različitim delovima potrošačkog tržišta.

Pored ovoga, Sony je objavio da će Evropa igrati veliku ulogu u budućnosti kompanijinog smartfon poslovanja. Sony planira različita strateška partnerstva sa operaterima, koja će se kombinovati sa poboljšanim tradicionalnim kanalima prodaje.

Izvor: PhoneArena

XXS-iq Neregistrovan korisnik
Razveli se jesu, ali kome su deca pripala? "Sony Mobile research and development" je u Lundu Svedska, a to ti pise i kad hoces da skines neku Sony aplikaciju
recimo 3D creator, "Offered BySony Mobile Communications, Mobilev. 4 22188 Lund Sweden", tako da mislim da su deca (XPERIA) ipak nekako zajednicka, a svi zele da sto vise zarade i plate sto manji porez, koji u svedi sigurno nije mali. Bas sam se rastuzio radi Sony-ija , a i sto jabuka ima manji prihod od ocekivanog Sto je sami pao na drugo mesto, a huavei ne moze u ameriku ... Jadni svi oni, dok ima barem neke konkurencije bice i nama jeftinije i bolje.
NevisStarShine Član postova: 1445
Citiram korisnika: XXS-iqSmrc smrc, razvoj ide u xperia (senzori, 4K IPS, 1000fps ....) a profit prebacuju u svoje komponente da ga ne bi delili sa eriksonom koji je suvlasnik xpeira brenda
To su oni otkupili jos 2012.
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Smrc smrc, razvoj ide u xperia (senzori, 4K IPS, 1000fps ....) a profit prebacuju u svoje komponente da ga ne bi delili sa eriksonom koji je suvlasnik xpeira brenda

Huawei gasi program za otključavanje bootloadera

PlayStation 5 se ne očekuje pre 2021. godine

10604
10605
10606
10607
10608
10609