Greška

Došlo je do greške.

Sony predstavio Xperia XZ2 Premium sa 4K HDR ekranom

16.04.2018 12:37 | 5 Mobile
Sony predstavio Xperia XZ2 Premium sa 4K HDR ekranom


Nakon što je u februaru objavio Xperia XZ2 model, Sony nam sada donosi još jedan premijum telefon, za one koji žele još bolje funkcije - Sony Xperia XZ2 Premium.

Sony Xperia XZ2 Premium ima jedan od ekrana najviše rezolucije, koji su dostupni na telefonima (4K HDR displej), novi sistem sa dve kamere na poleđini i može da snima 4K HDR video. Može se reći da je XZ2 Premium značajno nadograđena verzija Xperia XZ2 modela, u svakom pogledu. Dva telefona imaju gotovo identičan dizajn sa staklenom poleđinom i zaobljenim izgledom, XZ2 Premium stiže sa ekranom više rezolucije, sistemom sa dve kamere i novim mogućnostima i zvukom visoke rezolucije.

Evo glavnih karakteristika Xperia XZ2 Premium telefona:

OS: Android 8.0 Oreo
Dimenzije: 80mm x 158mm x 6,4-11,9mm uz 236g težinu
CPU: Snapdragon 845 uz 6GB RAM-a
Displej: 5.8-inčni 4K HDR LCD, 16:9
Kamere na poleđini: 19MP + 12MP, 51200 max ISO za fotografije i 12800 max ISO za video
Prednja kamera: 13MP
Baterija: 3450mAh
Ostalo: zaštita od vode, bežično punjenje

sony2_43.jpg

Xperia XZ2 na poleđini ima jednu kameru, dok XZ2 Premium donosi novi sistem sa dve kamere. Glavna kamera fotografiše i snima u boji, dok druga kamera snima monohromnu sliku. Sony koristi crno-bele fotografije sa sekundarne kamere kako bi dobio više svetla iz fotografije, a potom pametno kombinuje sliku dve kamere uz pomoć "Aube" fusion image procesora. Uz nove kamere stižu i nove kreativne opcije: mogućnost snimanja u "Select Bokeh" modu, mogućnost kreiranja 4K HDR videa, kao i 960fps super slow motion snimanje.

Sony nije objavio zvaničnu cenu Xperia XZ2 Premium telefona, koji će se na tržištu naći od leta. Telefon će biti dostupan u hrom crnoj i hrom srebrnoj varijanti.

Izvor: PhoneArena

Proday Član postova: 15161
Bitno da težinu niko ne komentariše...pa ono je propast ljudi!
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Uros Neregistrovan korisnik
Proguglah malo o ovome,i ajde nije lose,ali ipak to nije to jos uvek,ima iso 51200,sto je dobro,i vratili su 16:9,valjda su uvideli gresku,oduvek sam govorio da je sve sem 16:9 besmislica,jer ta velicina ekrana i stb ratio gubi smisao u multimediji ako je siri odnosno visi ekran.Ali jos uvek imaju da uce,nekompletan telefon,jos uvek predebele ivice,jos uvek bez 3,5mm dzeka,itd,ali sta ces.Izgleda da za sony 2018 i nece biti mnogo svetla,iako su povecali osetljivost kamere na svetlost
Hasan Neregistrovan korisnik
Stvarno ne znam, gledas jedini veliki proizvodjac koji ne povecava ekran:tijelo razmjeru je Sony, ima vece ivice od titanika, a dizajneri kao da su im se skolovali na balkanu.
Uros Neregistrovan korisnik
Zašto opet nema 3,5mm ulaz, mislim ne razumem stvarno, ovaj novi ceo sonija, pojma o životu nema, izgubiće sve verne fanove sonija, i druga kamera je glupost, baš sinoć sam poredio iPhone 7 plus sa mojim xz-om, noću slika i bolje nego ip7+, ali problem najveći je što samo slikanje u auto modu u lošem osvetljenju traje duže da bi prikupio svetlost, a nema ois-a, i onda ti ostaje ili da ne mrdas ni mm dok slikas ili postolje, guglah malo i videh da su čak i na 7.0 Android slični rezultati, dakle glavna mana je nedostatak ois-a. Sve što ta glupa kompanija treba da uradi je da napravi bukvalno xz premium sa malim bezelima, sa malo jačim stereo zvučnicima i ois-om, ništa više. Ako su hteli novi dizajn mogli su da puste 2 serije, recimo premium modeli da nose novi dizajn, a obični stari, ili nebitno kako vec.Ali odbijam da kupim uređaj bez 3.5mm ulaza, pogotovo ne za tu cenu.

Stiže misteriozni Nokia X telefon

Zbog čega je Windows 7 i dalje dobar izbor za kućne korisnike?

10104
10105
10106
10107
10108
10109