Greška

Došlo je do greške.

Sony predstavio Xperia E4 telefon

10.02.2015 19:42 | 1 Mobile
Sony predstavio Xperia E4 telefon

Kompanija Sony Mobile danas predstavlja novi Xperia E4 pametni telefon, koji nudi jednostavnost upotrebe, zabavu na velikom ekranu i moćnu bateriju u okviru visoko-kvalitetnog, ali dostupnog dizajna, poručuje kompanija Sony. Odmah treba reći da se radi o telefonu koga odlikuje 5-inčni ekran rezolucije 960 x 540 piksela kao i Android 5.0 Lollipop operativni sistem.

Kako poručuje Sony, sa Xperia E4 telefonom veoma lako ćete moći da ispunite sve svoje dnevne prioritete zbog izdržljive baterije koja traje dva dana i koja ima 2300mAh. Ako vam i ovo nije dovoljno, aktivirajte Battery STAMINA režim za optimizaciju potrošnje baterije ili Ultra STAMINA režim sa kojim vaš telefon radi sa osnovnim funkcijama nedelju dana. Hvatanje savršenog trenutka kamerom je jednostavno uz automatsko prepoznavanje scene, ali i dodatne funkcije za retuširanje fotografija, kao i aplikacije kamere - sve kreirane tako da vam pruže mogućnost pravljenja savršenih fotografija uz minimalni trud.

xperiae42.jpg

Kako bi vam pomogao da dobijete najviše što možete od svog pametnog telefona, Xperia E4 dizajniran je tako da podešavanja možete menjati brže nego ikada ranije; dovoljno je samo da u status bar-u kliknete na tab “brza podešavanja”. Jednostavan sistem ažuriranja omogućava vam da uvek imate lak i brz pristup najnovijim ali i najboljim dostupnim softverima.

Za sve one koji do sada nisu imali priliku da koriste Xperia telefone, prelazak sa drugog Androida, iOS ili Blackberry uređaja biće veoma brz i lak. Xperia Transfer aplikacija omogućava vam prenos kontakata, fotografija, aplikacija, muzike, poruka, bookmarks-a ali i mnogo više, i to bez muke ili brige da ćete izgubiti bilo koji važan podatak.

xperiae43.jpg

Kada je reč o izgledu, Xperia E4 nudi svojevrstan  premijum osećaj, sa kvalitentno dizajniranim detaljima, a tekstura Xperia E4 telefona i tanak, zakrivljen OmniBalance dizajn čine pravo zadovoljstvo dok držite ekran koji je otporan na ogrebotine. Xperia E4 takođe poseduje dizajn koji se može pronaći kod vodećih pametnih telefona, kao što je aluminijumsko power dugme izrađeno uz neverovatnu preciznost i prepoznatljiv prsten kamere od nerđajućeg čelika.

Dostupan u klasičnoj crnoj i beloj boji, pristupačan Xperia E4 zadržava premium, a da bi ste ga personalizovali, Xperia E4 dolazi uz prilagodljive UI teme i dodatnu opremu tako da možete da promenite izgled i spolja i iznutra, da odgovara vašem ličnom stilu. Takođe možete dodatno poboljšati svoje iskustvo još više uz široki spektar Sony dodatne opreme uključujući BSP10 Bluetooth zvučnik i SBH60 Stereo Bluetooth slušalice.

Uz izdržljivost, dobijate i brzinu. Četvorojezgarni 1,3GHz procesor brzih performansi znači da možete da pokrenete više aplikacija, pretražujete internet i prenosite uživo video zapise istovremeno. Procesor i 1GB RAM memorije vam daju visoke performanse i brzinu bez pražnjenja baterije. Uz 8GB memorije, vaš Xperia E4 ima dovoljno mesta da sačuvate sav vaš omiljeni sadržaj.

Nova Sony aplikacija PartyShare omogućava svakome da deli muziku uz pomoć telefona i WiFi mreže sa svima u prostoriji; na ovaj način možete postati DJ svojim prijateljima. Takođe, aplikaciju PartyShare možete koristiti da biste sakupili fotografije sa žurke. Aplikacija PartyShare dolazi preinstalirana na Xperia E4, ona je takođe od danas dostupna za preuzimanje sa Google Play prodavnice za sve Xperia uređaje i Android pametne telephone koji imaju KitKat ili narednu verziju Andorid operativnog sistema.

Kamera od 5MP, koja uključuje HDR za fotografije i čitav niz zabavnih aplikacija kamere koje vam pomažu da napravite fotografije na koje ćete biti ponosni, uključujući AR fun, Life on YouTube, Portrait retouch, Sound photo, Timeshift burst, AR effect, Social live, Creative effect, i Sweep panorama aplikaciju. Prednja kamera od 2MP omogućava vam da snimite kvalitetne selfije, a uz posebnu selfi aplikaciju podignite fotografisanje na novi nivo.

Izvor: Sony

Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Telenor banka i Aseko SEE najavljuju mobilnu i online banku po meri korisnika

Akcija: popust na Logitech G100s gejming miš u Benchmark Shopu!

10104
10105
10106
10107
10108
10109