Sony predstavio PSX

Sony je predstavio svoj novi PSX, kućni uređaj koji kombinuje Playstation 2 konzolu sa DVD rezačem, 120 GB hard diskom, TV tjuner i USB 2.0 portove. Kao konzola za igranje, PSX nije ništa bolji od Playstationa 2. Doduše, dodatni hardver kojim je opremljen Sony PSX bi trebao da omogući svetlu budućnost za ovaj uređaj. Sony ima ugovor sa komp

Sony je predstavio svoj novi PSX, kućni uređaj koji kombinuje Playstation 2 konzolu sa DVD rezačem, 120 GB hard diskom, TV tjuner i USB 2.0 portove. Kao konzola za igranje, PSX nije ništa bolji od Playstationa 2. Doduše, dodatni hardver kojim je opremljen Sony PSX bi trebao da omogući svetlu budućnost za ovaj uređaj. Sony ima ugovor sa kompanijom TiVo koji traje do 2008, i koji će verovatno omogućiti još robusnije funkcije ovog uređaja.
Iskreno, PSX veoma mnogo liči na ono što je Microsoft planirao da izvede sa svojim HomeStation projektom. Ako Sony predstavi ovu PVR/konzolu u Severnoj Americi, vrlo je moguće da će Microsoft ponuditi opremljeniji Xbox koji će mu parirati.
Ono što je naročito interesantno je da Sony nudi Linux kit za PS2, pa je vrlo verovatno da će ih biti i za PSX. Microsoft je, sa druge strane, učinio sve da spreči “hakere” u modifikovanju konzole…

Izvor : Beyond3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi