Greška

Došlo je do greške.

Sony predstavio PlayStation Classic konzolu

20.09.2018 12:30 | 2 Games
Sony predstavio PlayStation Classic konzolu


Sony je zvanično predstavio svoju PlayStation Classic konzolu, koja predstavlja redizajn originalnog PlayStation modela, kojim je Sony ušao na tržište konzola i jednu od prvih mašina koja je bila sposobna za prikaz 3D grafike u realnom vremenu.

PlayStation Classic će se isporučivati sa dva kontrolera i 20 klasičnih igara, koje uključuju Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 i Wild Arms. Sam sistem je za 45% manji od originalnog PlayStationa, a za konekciju sa eksternim displejima koristi HDMI izlaz. Sony će kasnije objaviti punu listu igara koje će biti dostupne za PlayStation Classic.


Cena konzole iznosi 99 dolara, ali se isporučuje bez USB konektora, što znači da će korisnici morati da kupe sopstveni kako bi PlayStation Classic povezali na USB portove drugih uređaja, kao što su moderni televizori.

Kompanija je takođe odlučila da implementira PlayStation Classic kontrolere, a ne DualShock dizajn, što novu konzolu ostavlja bez analognih palica.

PlayStation Classic će se na tržištu pojaviti 3. decembra, na godišnjicu originalne objave PlayStation konzole u Japanu 1994. godine.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei ponovo nagoveštava četvrtasti modul kamera na Mate 20 telefonima (video)

Moguće Mate 20 kamera funkcije uključuju Underwater Mode i Video Bokeh

10404
10405
10406
10407
10408
10409