Greška

Došlo je do greške.

Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player

07.10.2018 16:27 | 0 Multimedija
Sony predstavio nove Signature Series slušalice i Music Player


Sony je predstavio nove dodatke za svoju Signature Series u formi novog para slušalica i digitalnog muzičkog plejera. Oba uređaja se očekuju tokom januara naredne godine, a kako se radi o ultra-premijum proizvodima, karakteriše ih i ultra-premijum cena.

Nove IER-Z1R Signature Series in-ear slušalice će na tržište stići po ceni od 2300 dolara, dok će DMP-Z1 Signature Series Digital Music Player koštati 8500 dolara.

sony2_47.jpg


Muzički plejer je dizajniran kako bi ponudio poboljšano iskustvo slušanja iz samog izvora. Uređaj stiže sa kvalitetnom izradom ali i kvalitetnom podrškom za audio izvore, kao i mogućnošću poboljšanja dolazećeg zvuka kako bi krajnji rezultat postao najbolji mogući. Plejer ima DSD (do 11.2 MHz) i PCM (do 384 kHz/32-bit) podršku, Asahi Kasei Microdevices (AKM) AK4497EQ DAC čip, ugrađeni pojačivač, NFC i Bluetooth podršku. Tu je 256GB internog skladišnog prostora, dva microSD slota, USB Type-C port, 3.1-inčni displej u boji i ugrađenu bateriju koja nudi do devet sati reprodukcije visoko kvalitetnog zvuka ili 10 sati zvuka koji nije hi-res.

 

Ne propustite test: HyperX Cloud Alpha pro gaming slušalicePo specifikacijama i ceni Signature Series slušalica i Music Playera, jasno je da se ne radi o uređajima koji su dizajnirani za svakodnevne korisnike, te da se više radi o funkcionalnim koncept modelima mamenjenim onima koji žele najbolji mogući kvalitet zvuka.

Izvor: AndroidHeadlines

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy S10 čip će imati sopstveni NPU

uTorrent Web dostigao milion korisnika na dnevnom nivou

10304
10305
10306
10307
10308
10309