Sony predstavio bluetooth smartfon dock za automobile

Kada postavite vaš smartfon na ovaj Bluetooth dock bićete u mogućnosti da zvuk sa njega reprodukujete na zvučnicima u automobilu.

Kompanija Sony predstavila je novi proizvod nazvan XSP-N1BT 2-DIN, što je u suštinu Bluetooth dock za smartfone. Kada postavite vaš smartfon na ovaj dock bićete u mogućnosti da zvuk sa njega reprodukujete na zvučnicima u automobilu. Treba reći da XSP-N1BT ima dock konektor koji radi samo sa Xperia smartfona i usput ih i puni. Naravno, ostali telefoni će raditi sa ovim uređajem ali neće biti i punjeni u isto vreme. Nakon što postavite vaš smartfon, možete da kontrolišete njegove osnovne funkcije kao što su pozivi, muzika, mape i drugo, putem Sony-eve aplikacije. XSP-N1BT takođe ima CD plejer i FM tjuner koji funkcionišu bez obzira na to da li imate priključen smartfon. Ono što bi moglo da odbije ljude od potencijalne kupovine je cena od čak 250 dolara.
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi