Sony: ponuda igara prve kategorije nam trenutno nije tako jaka

I dok Microsoft poručuje da ima najjaču liniju igara u istoriji Xbox konzole tokom praznične sezone ove godine, Sony je prokomentarisao da bi njihova ponuda mogla biti i bolja

I dok Microsoft poručuje da ima najjaču liniju igara u istoriji Xbox konzole tokom praznične sezone ove godine, Sony je prokomentarisao da bi njihova ponuda mogla biti i bolja. Govoreći za GameSpot tokom PlayStation 20th Anniversary događaja u Sidneju, Majkl Efrejm, rukovodilac Sony Computer Entertainment Australija odeljenja, priznao je da se Sony fokusirao na third-party partnerstva za promociju PlayStation 4 konzole za kraj godine.
“Radili smo veoma blisko sa third-party timovima ove godine jer naša ponuda iz prve linije nije toliko jaka kao što bi mi voleli” poručio je on. PlayStation 4 nije imao mnogo ekskluziva tokom 2015. godine a na toj listi su na primer Bloodborne, The Order: 1886 i Until Dawn. Međutim Majkl je optimističan u pogledu sledeće godine i poručuje da će im linija igara biti izvanredna.
Sony objavio prvi set PS2 igara za PlayStation 4
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi