Greška

Došlo je do greške.

Sony planira da uvede PlayStation uslugu sličnu Xbox Game Pass-u

06.12.2021 13:50 | 0 Games
Sony planira da uvede PlayStation uslugu sličnu Xbox Game Pass-u

 

Prema novom izveštaju Bloomberga, Sony PlayStation trenutno planira novu uslugu pretplate koja je slična Xbox Game Pass-u, kako bi se takmičila sa uslugom rivalskog brenda. Xbox Game Pass je bio neverovatno popularan od svog lansiranja i naizgled je rezultirao svojevrsnim oživljavanjem brenda Xbox.

Pod kodnim nazivom „Spartacus“, PlayStation usluga će verovatno ponuditi sličnu uslugu kao i Game Pass – omogućavajući igračima pristup velikom izboru igara uz pretplatu. Usluga će navodno biti dostupna i na PlayStation 4 kao i na PlayStation 5. Usluga se sprema za lansiranje na proleće sledeće godine, što je prilično skoro.

 

Ako ste propustili: Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole

PlayStation trenutno ima nekoliko pretplatničkih usluga, odnosno – Plus i Now. Plus pruža pristup igri za više igrača, kao i nekoliko besplatnih igara svakog meseca, dok PlayStation Now omogućava korisnicima da strimuju i igraju iz velikog izbora igara, uključujući one iz prošlih generacija, kao što je Red Dead Redemption, piše MySmartPrice.

Sa guranjem PlayStation-a na PC, možda bi usluga kao što je Game Pass bila odlična za brend, donoseći potpuno novi deo publike za igre. Kao dodatni bonus, to će takođe učiniti PS5 neverovatno privlačnijom kupovinom, posebno pošto je Game Pass jedan od najvećih faktora koji utiču na mišljenje o Xbox seriji X/S.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Hrvatski lanac supermarketa Konzum uveo je devet kriptovaluta, uključujući i BTC, kao opcije plaćanja

Oppo objavio detaljan decembarski roadmap ažuriranja na ColorOS 12

  • Povezane teme:
10404
10405
10406
10407
10408
10409