Greška

Došlo je do greške.

Sony od danas najavio pristizanje Android 5.0 Lollipopa na Xperia Z3 i Z3 Compact

16.03.2015 15:44 | 2 Mobile
Sony od danas najavio pristizanje Android 5.0 Lollipopa na Xperia Z3 i Z3 Compact

Kompanija Sony je tokom CES sajma u januaru objavila da će od februara početi da donosi Lollipop ažuriranje na Xperia Z3 modele. Međutim, kompanija nije uspela da u zacrtanom vremenskom okviru ispuni obećanje, ali je sada Sony objavio da danas kreće pristizanje Android Lollipopa na Xperia Z3 modele.

Ažuriranje će prvo stići na Xperia Z3 i Z3 Compact, a inicijelno će biti dostupno u nordijskim i baltičkim zemljama, da bi se potom proširilo na ostale regije u narednim nedeljama (takođe i na više uređaja). Sony je objavio i poboljšanja koja Lollipop ažuriranje donosi. Tu su svežiji izgled baziran na Google Material Designu, novi izgled za obaveštenja i lock screen, multi-korisnički profili i guest mode, Android for Work, bolja kontrola i upravljanje skladišnim kapacitetima i drugo.

Sony ovo ažuriranje označava kao Android 5.0, što sugeriše da neće biti u pitanju najnovija verzija operativnog sistema - Android 5.1, koji trenutno pristiže na različite Nexus uređaje. Sony i dalje nije razjasnio planove u vezi sa Lollipop ažuriranjem ostalih uređaja u svojoj liniji, a korisnicima se savetuje da više informacija pronađu na kompanijinom blogu.

Izvor: Neowin

Komentari

0 Dodaj komentar

Google Now će uskoro prikazivati informacije iz bilo koje aplikacije

Yahoo noviteti: Lozinka na zahtev i e2e enkripcija (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109