Sony obustavlja rad na Xperia C i M telefonima, kako bi se fokusirao na novu X seriju

Još u februaru ove godine, kompanija Sony je zvanično potvrdila da je Xperia Z serija smartfona zvanično ugašena, a u skorije vreme bi mogli čak i da ozvaniče gašenje Xperia C i M serija

Još u februaru ove godine, kompanija Sony je zvanično potvrdila da je Xperia Z serija smartfona zvanično ugašena, a u skorije vreme bi mogli čak i da ozvaniče gašenje Xperia C i M serija.
sonyx1.jpg
Procurela Sony Mobile prezentacija otkriva da će svi Sony-jevi telefoni, uključujući i flegšip uređaje, od sada nositi oznaku nove Xperia X serije, ili će to biti slučaj barem do 2018. godine.
Na slikama procurelih slajdova možemo videti da će “X” logo biti često upotrebljivan od strane Sony-ja za sve vrste promocija i reklamiranja.
sonyx.jpg
Treba napomenuti da Sony još uvek nije ozvaničio ove informacije, ali imajući u vidu da je razvoj planova već svrstan u prezentaciju, pitanje je vremena kada će i sama kompanija ozvaničiti ove podatke.
Izvor: GSM Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi