Greška

Došlo je do greške.

Sony o PlayStation VR: ne znamo kakva će potražnja biti

07.09.2016 12:51 | 2 Games
Sony o PlayStation VR: ne znamo kakva će potražnja biti

Kako se oktobarska objava Sony-evog PlayStation VR kontrolera virtuelne realnosti približava, rukovodilac PlayStation odeljenja Šuhei Jošida poručio je da ne znaju kolika će potražnja za VR kacigama biti. On je govoreći o ovoj temi povukao paralelu sa originalnom PlayStation konzolom.

"Da budem iskren, ne znamo kakva će biti potražnja," rekao je Jošida za Bloomberg. Maloprodaja GameStop poručila je da je količina PlayStation VR uređaja koja je bila predviđena za pretprodaju otišla za nekoliko minuta, ali nije jasno koliko je to jedinica uređaja. Podsetićemo se da je u junu Endrju Haus rekao fanovima da očekuju nestašice PlayStation VR kacige u početku. On je ponovio isto što i Jošida, a to je da u ovom trenutku nisu u stanju da predvide potražnju za kontrolerom virtuelne realnosti.

Analitičari su za Bloomberg poručili da bi Sony mogao da proda 1,5 miliona PlayStation 4 VR kaciga do kraja godine, što će biti bolje od učinka Oculus Rift i HTC Vive uređaja, iako će biti objavljen nekoliko meseci kasnije. Analitičari takođe poručuju da bi PlayStation VR kaciga mogla da bude prodata u tri miliona primeraka sledeće godine, zbog atraktivne cene uređaja.

Sony će objaviti ažurirani standardni PlayStation 4, kao i novi Neo model

Izvor: Gamespot

Komentari

0 Dodaj komentar

LG predstavio V20 telefon

Huawei prodao šest miliona P9 telefona

10404
10405
10406
10407
10408
10409