Greška

Došlo je do greške.

Sony konačno omogućio unakrsnu podršku sa drugim konzolama za Fortnite

27.09.2018 09:06 | 2 Games
Sony konačno omogućio unakrsnu podršku sa drugim konzolama za Fortnite


PlayStation gejmeri su već dugo frustrirani zbog nedostatka unakrsne (cross-platform) podrške sa drugim konzolama za popularnu Fortnite igru. Međutim, Sony sada konačno ima dobre vesti. Kompanija je najavila otvorenu betu koja će omogućiti Fortnite unakrsnu podršku za igranje između PlayStation 4 i iOS, Android, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows i Mac uređaja.

Cilj bete je da se testira korisničko iskustvo na ovakvom sistemu cross-platform igranja, što predstavlja prvi put da Sony Interactive Entertainment eksperimentiše sa ovom funkcijom. Objava jasno označava da ukoliko test dobro prođe, postoji mogućnost da se unakrsna podrška sa platformama omogući i za druge igre.


Pogledajte još: Fortnite sada ima preko 78 miliona igrača na mesečnom nivou


PlayStation korisnici do sada nisu bili u mogućnosti da igraju Fortnite sa drugim igračima, bez obzira na platformu koju oni koriste. Pored ovoga Sony Interactive Entertainment je imao restriktivnu politiku koja je igračima branila da se loguju na Epic Games-ov nalog povezan na PSN, sa njihovog Nintendo Switcha. Sony sada menja politiku kada je cross-platform podrška u pitanju, što je potez koji će verovatno izazvati odobrenje kod PlayStation 4 korisnika.

Izvor: Mashable

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google Pixel 3, Pixel 3 XL bežični punjač nosi naziv Pixel Stand

OnePlus 6T renderi i video od 360 stepeni

10404
10405
10406
10407
10408
10409