Sony je prva kompanija koja donosi Google Assistant na televizore

Najnovija TV linija kompanije Sony stiže sa lepim dizajnom i moćnim karakteristikama, a prema navodima kompanije, podržavaće i Google Assistant funkciju.

Najnovija TV linija kompanije Sony stiže sa lepim dizajnom i moćnim karakteristikama, a prema navodima kompanije, podržavaće i Google Assistant funkciju. Android TV platforma neće biti dostupna odmah, s obzirom na to da će novo ažuriranje stići kasnije ove godine, a ovo uključuje i ugrađeni, glasovno kontrolisani Google Assistant.Konkretan datum objave ažuriranja trenutno nije poznat, sem termina “ove godine”. Ovo je u liniji sa obećanjima koje je Google svojevremeno dao, a kompanija je istakla da će Google Assistant veštačka inteligencija uskoro biti dostupna za televizore.Kako bi se obezbedilo da televizor uvek reaguje na “OK Google” komandu, potrebno je uključivanje i Google Home zvučnika. Ukoliko ovo nije slučaj, biće potrebno pritiskanje tastera na daljinskom, kako bi Assistant registrovao korisnikov upit.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi