Sony donosi prvi zakrivljeni LED TV

Iako nije pomenut tokom IFA konferencije, Sony je preko PR saopštenja predstavio S990A, koji je opisan kao prvi svetski LED TV sa zakrivljenim ekranom. U pitanju je 65-inčni model sa 1080p rezolucijom i koristi istu Triluminos tehnologiju koju smo videli i u najnovijim Sony TV uređajima. Sony ističe i da ugrađeni zvu

Iako nije pomenut tokom IFA konferencije, Sony je preko PR saopštenja predstavio S990A, koji je opisan kao prvi svetski LED TV sa zakrivljenim ekranom. U pitanju je 65-inčni model sa 1080p rezolucijom i koristi istu Triluminos tehnologiju koju smo videli i u najnovijim Sony TV uređajima. Sony ističe i da ugrađeni zvučnici takođe donose unapređeno iskustvo – ima ih osam i usmereni su pod različitim uglovima. Na ovaj način, surround zvuk je moguće simulirati ubedljivije nego što je to slučaj kod ravnih TV uređaja. Sony S990A donosi i funkcije kao što su Smart Connect deljenje medija fajlova, NFC konekcija sa drugim mobilnim uređajima, kao i SideView interakcija sa sekundarnim ekranom. Sony S990A zakrivljeni LED TV je moguće naručiti po ceni od 4000 dolara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi