Sony BRAVIA Smart Stick je novi Google TV box

Sony je najavio BRAVIA Smart Stick koji se može priključiti na HDMI port TV uređaja, a služi za reprodukciju videa na Internetu, pretraživanje veba, igranje igara ili za korišćenje drugih aplikacija na TV-u.  Uređaj pomalo izgleda kao Google Chromecast ili Android Mini PC, ali prema Soniju, BRAVIA Sm

Sony je najavio BRAVIA Smart Stick koji se može priključiti na HDMI port TV uređaja, a služi za reprodukciju videa na Internetu, pretraživanje veba, igranje igara ili za korišćenje drugih aplikacija na TV-u.  Uređaj pomalo izgleda kao Google Chromecast ili Android Mini PC, ali prema Soniju, BRAVIA Smart Stick je bazično Google TV rešenje sa Sony aplikacijama. Sony je objavio par fotografija uređaja, uz korisničko uputstvo, prema kome korisnički interfejs ima podršku za home screen vidžete, Google Chrome pregledač, kao i picture-in-picture funkcije. Poput drugih Google TV uređaja, BRAVIA Smart Stick ima podršku za kontrolu glasom. Uređaj će izgleda raditi samo na selektovanom broju televizora, uključujući i Sony 2013 BRAVIA TV liniju. Više informacija o uređaju se očekuje 15. septembra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi