Sony

Za profesionalne fotografe, u potrazi za full-frame kamerom, stižu zanimljive informacije. Navodno, Sony je pripremio nekoliko uređaja, koji još uvek nisu najavljeni a pripadaju A-mount i E-mount Full Frame seriji fotoaparata. Izvor blizak kompaniji Sony naveo je tri senzora za ove serije, ali nije mogao da otkrije koji senzor &#

Za profesionalne fotografe, u potrazi za full-frame kamerom, stižu zanimljive informacije. Navodno, Sony je pripremio nekoliko uređaja, koji još uvek nisu najavljeni a pripadaju A-mount i E-mount Full Frame seriji fotoaparata. Izvor blizak kompaniji Sony naveo je tri senzora za ove serije, ali nije mogao da otkrije koji senzor će biti deo kog modela. U pitanju su full-frame senzori od 24, 32 i 36 megapiksela. Očekuje se da će dolazeći NEX full-frame fotoaparat implementirati neki od ovih senzora. Naravno, još uvek se očekuje da Sony zvanično objavi postojanje ovih senzora, a potvrdu ćemo možda dobiti krajem godine, kada se očekuje debitovanje Sony NEX-FF fotoaparata.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi