Greška

Došlo je do greške.

Sony sugeriše zakrivljeni dizajn dolazećih telefona

20.02.2018 13:47 | 3 Mobile
Sony sugeriše zakrivljeni dizajn dolazećih telefona


Očekuje se da će Sony predstaviti novi telefon u narednih nedelju dana, a kompanija je sada objavila tizer da bi ovaj uređaj mogao imati i novi dizajn.

Iako Sony predstavlja svoj novi Android telefon okvirno svakih šest meseci, dizajn kompanijinih telefona je ostao relativno nepromenjen. Pravougaoni izgled i ravan dizajn kompanijine uređaje zapravo čini prilično prepoznatljivim među drugim uređajima.

Novi telefon, koji će najverovatnije nositi naziv Xperia XZ2, izgleda ima zakrivljenu poleđinu. Ovo je bitna ergonomska funkcija, koja telefonu omogućava da bolje leži u ruci, kao i da se prstom pokrije veći deo površine uređaja.

Mnogi očekuju da će dolazeći Sony telefon prihvatiti trend 2:1, dužih ekrana i sa smanjenim okvirom oko displeja. Da li će se ovo i obistiniti, saznaćemo tokom MWC-a u Barseloni.

Izvor: PhoneArena

Proday Član postova: 15022
Ma odavno su postali sramota za mobilnu industriju, a baš sam ih voleo
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Do sada nam je sony uvek davao nesto novo, pocevsi od vodootpornosti do 3D kreatora, sa fenomenalnim karakteristikama, a sada nam je glavna novina zakrivljena poledjina nesto kao htc wildfire iz 2011. Sony je u stabilizaciji slike snimane u brzom kretanju bio u telefonima i akcionim kamerama debelo ispred ostalih, ali danas kad pogledam snimak iz nove rylo 360, izgleda sto se stabilizacije i softvera tice sony izgleda kao davna proslost ostale i da ne pominjem. Inace rylo 360 kad uzimate frejm po frejm je krs kamera, ali stabilizacija je OOOO!, i vrlo je gledljiva na velikom TV-u. Umesto novog boljeg softvera za recimo stabilizaciju dobijamo zakrivljenu poledjinu, ali mozda je to buducnost, verovatno jeste.

Chrome OS Canary kanal dobio split-screen podršku za Android aplikacije

Vip: NEOgraničene mogućnosti od sada i za biznis korisnike

10104
10105
10106
10107
10108
10109