Greška

Došlo je do greške.

Sony radi na pristupačnom foto-aparatu bez ogledala?

08.08.2020 11:40 | 0 Multimedija
Sony radi na pristupačnom foto-aparatu bez ogledala?


Foto-aparati, sa senzorom punog formata bez ogledala, ne predstavljaju jeftine modele, a Sony A7 je verovatno najjeftinije što se može očekivati od japanske kompanije. Međutim, u budućnosti bi se ovo moglo promeniti, bar prema informacijama sajta Sony Alpha Rumors.

Sugeriše se da tokom septembra Sony planira da predstavi pristupačni "full frame mirrorless" foto-aparat, koji će biti deo kompanijine linije bez ogledala. Naziv ovog modela nije poznat, ali se nagađa da će se zvati ili A5 ili A6.

 

Pogledajte još: Novi Sony Alpha a7S III je stvoren za snimanje 4K videa


Kada su u pitanju specifikacije, trenutno nema previše informacija. Sugeriše se da bi foto-aparat mogao imati manji i kompaktniji dizajn, sličan Sony A6XXX seriji. Takođe, glasine pominju da aparat neće imati EVF (što bi bio jedan od načina da se smanji cena uređaja), te da bi početna cena mogla iznositi 1000 dolara.

Naravno, sve navedeno je potrebno uzeti sa rezervom jer ništa nije zvanično potvrđeno, ali za one koji traže jeftiniji foto-aparat sa senzorom punog formata bez ogledala, ovo bi mogao biti dobar izbor ukoliko se pojavi na tržištu.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavile su se specifikacije i dizajn za Xiaomi Mi 10 Ultra

Otpakivanje OnePlus Nord telefona (video)

10304
10305
10306
10307
10308
10309