Greška

Došlo je do greške.

Sony prikazao prototip svog 5G telefona

26.02.2019 16:10 | 2 Mobile
Sony prikazao prototip svog 5G telefona


MWC 2019 je u toku u Barseloni, a konferenciju su mnogi proizvođači telefona iskoristili za prezentovanje svog najnovijeg hardvera i budućih tehnologija. Pored savitljivih/fleksibilnih telefona, ovogodišnji trend će biti i 5G uređaji. Već smo imali priliku da vidimo neke najave 5G telefona za ovu godinu, a sada je primećen i uređaj kompanije Sony.

Sajt Pocket-lint je primetio uređaj i u izložbenom prostoru kompanije Sony i na štandu Qualcomma. Nažalost, izloženi 5G telefoni ne odražavaju finalni hardver, a verovatno ni dizajn, koji će biti ponuđen korisnicima. Takođe, Sony nije zvanično objavio kada planira da objavi svoj 5G telefon.


Pogledajte još: Sony Xperia 1: dugački 4K ekran, napredne funkcije kamere


Iz kompanije je istaknuto da prezentovani uređaj nije komercijalni proizvod, već test model koji se koristi za testiranje 5G mreže. Sony testira različite verzije hardvera kako bi razumeo šta bi se desilo kada bi se antena uklonila sa određenog mesta i uređaj načinio tanjim.

sony2_58.jpg


Prototip interno nosi naziv AG-1. Ističe se i da je Sony duboko investiran u 5G samo još uvek ništa ne objavljuje komercijalno. Ostaje nam da sačekamo budući period i saznamo da li će Sony 5G telefon biti varijanta Xperia 1 modela ili nešto potpuno drugačije.

Izvor: Pocket-lint

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Alex Neregistrovan korisnik
Kada telefon nema kompletan uvidi i test.. Kako da im ukažem poverenje? A znamo da cena nije 200 eura...

Očekuje se da će Samsung Galaxy Note10 imati četiri kamere na poleđini

Huawei P30 Pro na fotografijama uživo

10104
10105
10106
10107
10108
10109