Greška

Došlo je do greške.

Sony otkriva nove PS5 DualSense kontrolere inspirisane galaksijom (video)

14.05.2021 13:25 | 0 Games
Sony otkriva nove PS5 DualSense kontrolere inspirisane galaksijom (video)

 

Ako ste uspeli da se dokopate svog primerka konzole Sony PlayStation 5 i tražili ste DualSense sa drugačijim izgledom, Sony ima neke vesti koje bi vam mogle dobro doći. Kompanija je najavila svoje prve nove boje za kontroler, Midnight Black i Cosmic Red, koje su inspirisane galaksijom.

Midnight Black ima dve nijanse crne sa nekim svetlo sivim detaljima, koje je Soni dizajnirao „kako bi odražavao način na koji gledamo prostor kroz noćno nebo“, navodi se u postu na blogu. Verzija Cosmic Red, koja predstavlja dvotonski crni i duboko crveni izgled, „inspirisana je jedinstvenim živim nijansama crvene boje koje se mogu naći u čitavom kosmosu“.

 

 

Kontroler Midnight Black košta 70 dolara, koliko košta i originalni kolorit. Cosmic Red DualSense iz nekog razloga košta 75 USD, 5 USD više od druga dva modela. Prednarudžbe su sada otvorene na Amazonu a isporuke kreću od 18. juna.

Do sada je jedini DualSense koji su igrači mogli da preuzmu preko zvaničnih kanala onaj sa crno-belom šemom boja, koja odgovara estetici PS5 konzole. Moderi su kreirali sopstvene boje, dok su članovi PS5 tima za lansiranje dobili ekskluzivni beli i zlatni DualSense.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Lenovo predstavlja Go liniju PC opreme

Isporuke Mac-a u prvom kvartalu porasle su za 94% i još uvek ima prostora za rast

10404
10405
10406
10407
10408
10409