Greška

Došlo je do greške.

Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole

15.11.2021 09:15 | 0 Games
Sony objavio listu 10 najboljih PS5 igara na prvu godišnjicu konzole

 

Sony je na svom blogu objavio listu 10 najboljih igara za PlayStation 5, jer zaokružuje godinu dana životnog veka konzole nove generacije. PS5 je uglavnom dobio pozitivne kritike, ali je bio veoma ograničen u pogledu dostupnosti na mnogim tržištima. Ipak, primetno je značajno interesovanje kupaca, a kako navršava godinu dana svog postojanja, lista 10 najboljih igara za PS5 daje uvid u to šta većina vlasnika konzole igra na njoj.

Potpuna lista 10 najboljih igara za PS5 uključuje neke očekivane učesnike i nije iznenađujuća sama po sebi. Oni su sledeći:

Fortnite
Call of Duty: Black Ops - Cold War
FIFA 21
NBA 2K21
Assassin's Creed: Valhalla
Destiny 2
MLB: The Show '21
Marvel’s Spider-man: Miles Morales
Demon’s Souls
NBA 2K22

Sa ove liste, Sony je rano predstavio Demon’s Souls i Marvel’s Spider-man: Miles Morales kao igre koje mogu maksimalno iskoristiti vrhunske sposobnosti konzole. Dve igre su pokazale koliko dobro PS5 može da renderuje igre, kao i demonstriranje njegove velike brzine. Igre bi takođe mogle maksimalno da iskoriste novi DualSense kontroler, koji je Sony takođe rekonstruisao kako bi ponudio bolju haptiku u poređenju sa starijom generacijom DualShock 4 kontrolera.

 

Pogledajte još: Apple Music je sada dostupan na Sony PlayStation 5 konzoli

Međutim, iako su podaci o PS5 top 10 igara zanimljivi, ostaje da se vidi da li će se problem u snabdevanju uskoro rešiti. Takođe se veruje da Sony radi na alternativnom dizajnu PS5 koji bi mu mogao pomoći da donese više konzola na police prodavnica. Biće zanimljivo videti da li će se snabdevanje PS5 konzole poboljšati kako scenario nedostatka čipseta postaje bolji. Sony se takođe suočava sa konkurencijom od strane Microsofta, koji je, sa svojom Xbox Series X konzolom, ponudio veoma konkurentnu ponudu koja ide u korak u pogledu performansi.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Apple patent o kontroli dronova sugeriše da kompanija istražuje podršku za više kontrolera u bespilotnim letelicama

Velika nadogradnja Bitcoin koda poboljšava privatnost i sigurnost

10404
10405
10406
10407
10408
10409