Greška

Došlo je do greške.

Sony najavio ozbiljan spisak novih igara

04.06.2022 17:51 | 0 Games
Sony najavio ozbiljan spisak novih igara

 

State of Play je događaj tokom kog kompanija Sony tradicionalno predstavlja neke od najzanimljivijih naslova na kojima se trenutno radi i čije pojavljivanje pred publikom se očekuje skoro, ili makar relativno skoro. Četvrtak na petak je označio najnoviji State of Play, a evo i šta je sve Sony predstavio:

Resident Evil 4 Remake

Resident Evil 2 i Resident Evil 3 dobili su odlične rimejkove. Dobro, trojka jeste bila malo prekratka i mogla je da bude DLC, ali nećemo baš da cepidlačimo kada su legende u pitanju. Šuškalo se o tome koji bi sledeći nastavak ovog serijala mogao da dobije isti tretman, a saznali smo da je to upravo Resident Evil 4, po mnogima i najbolja video igra u serijalu. Očekivani datum objavljivanja je 23. mart 2023. godine.

Stray

19. jula ove godine očekuje nas simulator života mace koja živi na ulici – Stray. Ovaj naslov dolazi na PlayStation 4 i PlayStation 5, kao i na PC. U ovom trenutku još uvek nema informacija o tome da li će ova video igra doneti “slučajno” preturanje stvari i grebanje nasumičnih prolaznika. Ukoliko ne, neće to biti preterano realistična video igra.

Spider-Man Remastered

Za one koji nisu imali priliku da fenomenalni Spider-Man razvojnog studija Insomniac Games odigraju na PlayStation konzolama, 12. avgust je prilika da to urade na računaru jer upravo tada stiže na PC. Nije nam baš jasno da li je vreme za remaster verziju, samo četiri godine nakon originalne igre...

Street Fighter 6

Ko voli tabačine zna i za Street Fighter, proslavljeni serijal borilačkih igara. Novi nastavak očekuje se najverovatnije tokom sledeće godine, međutim za to još uvek nema zvanične potvrde. Za sada, tu je kratki trejler koji prikazuje, iskreno, vrlo malo toga.

Resident Evil Village VR

Kako da poboljšate već odlično horor iskustvo? Tako što ćete ga prebaciti u virtuelnu stvarnost. Nakon Resident Evil 7 i njegov nastavak dobija VR verziju, pa ko stvarno želi da se preplaši na potpuno novi način moći će to uraditi na PlayStation 5 konzoli, nadamo se uskoro, taman kada izađe i novi VR sistem.

Final Fantasy XVI

Najnoviji nastavak u serijalu Final Fantasy pred publikom će se pojaviti najverovatnije na leto 2023. godine, a ako je suditi po prikazanom trejleru, imaćemo šta i da dočekamo.

The Callisto Protocol

Ljubiteljima horor igara svakako će se dopasti The Callisto Protocol koji nas očekuje 2. decembra za sve platforme osim za Nintendo Switch. Sam trejler veoma podseća na genijalni Dead Space, pa stvarno imamo čemu da se radujemo.

Kako da dobijete bolji zvuk na svom TV-u?

Postavljen rekord brzine prenosa podataka – 127.500 GB/s

10404
10405
10406
10407
10408
10409