Snapchat predstavio nove geostikere

Ukoliko ste korisnik Snapchat platforme onda ste verovatno upoznati sa funkcijom koja se naziva Geofilters, a sada stižu i geostikeri

Ukoliko ste korisnik Snapchat platforme onda ste verovatno upoznati sa funkcijom koja se naziva Geofilters. U osnovi, funkcija radi na taj način da u zavisnosti od toga gde se nalazite, možete da odaberete filtere specifične za tu lokaciju. Jedan od primera se odnosi na sportske događaje u kome možete odabrati filter koji će prikazati rezultat igre za vaše snapove.
Snapchat je odlučio da kreira i minijaturne verzije svojih Geofiltera nazvane Geostickers. Koncept je isti pa tako u zavisnosti od toga gde se nalazite možete da odaberete stikere koji odgovaraju vašoj lokaciji i sa kojima možete da ukrasite snapove. U primeru koji navodi Snapchat, postoji 15 različitih stikera vezanih za San Francisko, a funkcija Geostickers će takođe biti pokrenuta na svim većim tržištima. Za sada još uvek nije jasno da li će Snapchat omogućiti korisnicima da sami kreiraju svoje geostikere.
Snapchat predstavio Memories funkciju
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi