SMS funkcija bi mogla biti uklonjena iz Hangoutsa

Citirajući izvore upoznate sa čitavom stvari Phandroid izveštava da Hangouts neće više imati mogućnost slanja i primanja SMS/MMS poruka nakon sledeće nadogradnje

Ukoliko je verovati novim izveštajima onda bi Hangouts mogao izgubiti veliku funkciju u bliskoj budućnosti. Naime, tvrdi se da će sledeća nadogradnja Hangoutsa za Android ukloniti mogućnost slanja SMS/MMS poruka. Potrajaće neko vreme dok Hangouts ne dobije odgovarajuću mogućnost slanja poruka, ali ipak treba naglasiti da Google nije potvrdio još uvek ništa. Citirajući izvore upoznate sa čitavom stvari Phandroid izveštava da Hangouts neće više imati mogućnost slanja i primanja SMS/MMS poruka nakon sledeće nadogradnje, bez da se daje prvi razlog ovakve odluke. Isti izvor poručuje da je Google rešio brojne probleme koje su korisnici Hangoutsa imali u prošlosti sa funkcijom slanja poruka, pa je moguće da Google samo želi da unapredi osnovno Hangouts iskustvo uklanjajući ovu funkciju jer Android ionako dopušta instaliranje third-party SMS aplikacija. Samim tim korisnici će u svakom slučaju imati odgovarajuće alternative za ovu funkciju.
Google Hangouts video pozivi su sada brži i boljeg kvaliteta
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi