Greška

Došlo je do greške.

Slike i specifikacije OPPO Reno7 i Reno7 Pro pojavile se pred objavu

22.11.2021 14:45 | 0 Mobile
Slike i specifikacije OPPO Reno7 i Reno7 Pro pojavile se pred objavu

 

OPPO-ova Reno serija je druga kompanija srednje do premium ponude pametnih telefona, osim Find X serije. Kompanija je spremna da ove nedelje objavi svoju novu seriju OPPO Reno7 u Kini, a sada uoči zvanične objave, OPPO Reno 7, Reno 7 Pro i Reno 7 SE slike i specifikacije su otkrivene.

Informacija dolazi zahvaljujući Evanu Blasu (@evleaks) i Išanu Agarvalu (@ishanagarval24) na Tviteru, mada su pametni telefoni takođe već dostupni za pretprodaju na kineskom veb sajtu za onlajn kupovinu JD.com koji je takođe otkrio neke zvanične informacije o seriji pre par dana, o čemu smo već pisali. Kao što se može videti na slikama, OPPO Reno7 usvaja dizajn sličan onom iPhone-a 12/13, koji polako postaje trend na Android pametnim telefonima jer je Xiaomi takođe najavio svoju Redmi Note 11 seriju sa sličnim dizajnom nalik iPhone-u.

Počevši od OPPO Reno7, očekuje se da će pametni telefon imati trostruku kameru na zadnjoj strani (treća kamera je ispod LED blica). Tekst na modulu kamere potvrđuje da će pametni telefon imati senzor primarne kamere od 64MP. Osim toga, očekuje se da će dve kamere biti ultra-široki objektiv od 8 MP i makro sočivo od 2 MP. Očekuje se da će OPPO Reno 7 biti dostupan u tri boje, odnosno, Star Rain Wish (plava), Dawn Gold i Starry Night Black.

OPPOReno7.jpg

Očekuje se da će vanilla OPPO Reno7 pokretati Qualcomm Snapdragon 778G procesor. Prema listingu, imaće bateriju od 4.500 mAh za koju se kaže da ima 65W brzo žičano punjenje. Prema curenjima, pametni telefon će biti dostupan u tri konfiguracije u Kini: 8 GB RAM + 128 GB interne memorije, 8 GB RAM + 256 GB interne memorije i 12 GB RAM + 256 GB interne memorije.

Verovatni OPPO Reno7 Pro će biti najkvalitetniji pametni telefon iz serije Reno7. Za razliku od podešavanja sa tri kamere na vanilla Reno 7, pametni telefon će imati modul sa četiri kamere. Kaže se da je dodatni senzor kamere senzor dubine od 2MP. Podržaće ga ista baterija od 4.500 mAh. Ali, za razliku od Snapdragon čipseta koji se nalazi u Reno7, OPPO Reno 7 Pro će pokretati MediaTek Dimensity 1200 Max čipset.

OPPOReno7Pro.jpg

Kao i Reno7, očekuje se da će Reno7 Pro biti dostupan u tri boje: Star Rain Wish, Dawn Gold i Starry Night Black. Prema procurelim informacijama, OPPO Reno7 Pro će biti dostupan u samo dve konfiguracije: 8 GB RAM + 128 GB interne memorije i 12 GB RAM + 256 GB interne memorije. Reno7 Pro će se takođe pohvaliti tanjim profilom sa samo 7,45 mm debljine.

OPPO će takođe objaviti "SE" verziju serije Reno7, prema procurelim informacijama. Reno 7 SE će doći u iste tri boje kao i druga dva gore navedena modela, ali će mu nedostajati neke od ključnih karakteristika. Na primer, možete videti da je brada na Reno7 SE malo deblja. To bi moglo značiti da će pametni telefon imati lošiji ekran u poređenju sa 7 i 7 Pro. Štaviše, očekuje se da će uređaj pokretati Dimensity 920 SoC i imati bateriju od 4.300 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 65W.

OPPOReno7SE.jpg

Međutim, trenutno se ne zna mnogo o OPPO Reno7 SE. Ali, dobra vest je da ne moramo dugo da čekamo jer OPPO zvanično predstavlja seriju u Kini 25. novembra, kada ćemo saznati sve detalje, prenosi Pocketnow.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Izgleda da Samsung konačno planira da ponudi brzo punjenje od 45W na svojim telefonima

Želite 35% na Huawei uređaje? Iskoristite Black Friday specijalnu ponudu

10104
10105
10106
10107
10108
10109