SLI laptop

Iako će ovo ostati bez zvanične potvrde sve do prvog dana CeBIT sajma, pouzdano se zna da Nvidijin partner Eurocom sprema notebook računar sa određenim ekskluzivnim mogućnostima. Konkretno, u pitanju je - SLI. Ovi notebook računari će posedovati 19-inčne ekrane sa Turion CPU-om. Ekran notebook-a će podržavati 1680x1050 rezoluciju i dolaz

Iako će ovo ostati bez zvanične potvrde sve do prvog dana CeBIT sajma, pouzdano se zna da Nvidijin partner Eurocom sprema notebook računar sa određenim ekskluzivnim mogućnostima. Konkretno, u pitanju je – SLI. Ovi notebook računari će posedovati 19-inčne ekrane sa Turion CPU-om. Ekran notebook-a će podržavati 1680×1050 rezoluciju i dolaziće sa jednim ili dva Geforce 7800 GTX grafička čipa, kako u 512 tako i u 256 MB konfiguraciji. Takođe, korisnici će moći da opciono odaberu Mobility X800XT PE iz kompanije ATI. Notebook poseduje SRS WOW surround sound sistem i podržava do 2 GB DDR 400 RAM memorije. Hard diskovi će se isporučivati u kapacitetima do 120 GB (SATA 2), sa 8X multi DVD snimačem, 4×1 čitačem memorijskih kartica, te opcionalnim internim TV tjunerom, 802.11a/b/g wireless LAN-om, Bluetooth-om, Gigabitnim Ethernet-om, 5 USB 2.0 portova, Firewire-om, HDTV portom, DVI-I portom za dual display. Turion 64 CPU koji će pokretati ovu mašinu će posedovati disipaciju do 35W, a notebook će dolaziti sa MT-37/40 modelima. MT 40 radi na 2.2 GHz dok MT 37 radi na 2 GHz. Težina računara će iznositi oko 6.5 kilograma, i očekuje se da izađu na tržište sredinom marta.

Izvor: The Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi