Greška

Došlo je do greške.

Sledeći iPad mini bi mogao imati veći displej

28.07.2021 12:51 | 0 Mobile
Sledeći iPad mini bi mogao imati veći displej


Prošlo je više od dve godine od kako je objavljen iPad mini 5 i mnogi veruju da Apple za ovu godinu sprema novi model tableta. Najnovije informacije o uređaju stižu od strane pouzdanog izvora, a prema njegovim navodima novi iPad mini bi mogao imati veći displej i druge izmene.

Analitičar Ross Young sugeriše da bi iPad mini 6 mogao imati veći displej u odnosu na svog prethodnika. Aktuelni model ima 7.9-inčni displej, a novi model bi mogao ići do 8.3 inča. Ova izmena bi mogla biti moguća zahvaljujući izmenama u dizajnu. Novi tablet bi trebalo da ima uže okvire i odbaciće home taster. Touch ID će i dalje biti dostupan, a on bi mogao biti implementiran u taster za paljenje.

Ranije ovog meseca, analitičar Ming-Chi Kuo je sugerisao da će novi iPad mini imati veličinu kućišta između 8.5 i 9 inča. Tablet bi mogao implementirati dizajn koji podseća na iPad Air 4, ali bez home tastera.

 

Pogledajte još: iPad mini stiže kasnije tokom godine sa većim redizajnom, 27-inčna zamena za iMac u pripremi


Na kraju, očekuje se da bi iPad mini 6 mogao koristiti Aple A14 ili A15 čip, dok bi USB-C port mogao biti ubačen umesto Lightning porta. Nedavne glasine su sugersale i da će iPad mini koristiti mini-LED displej, ali je ovo odbacio Ross Young.

Novi iPad mini se i dalje očekuje tokom 2021. godine, a mogao bi biti dostupan u crnoj, zlatnoj i srebrnoj varijanti. Pominje se i podrška za manji Apple Pencil uz ovaj novi tablet.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition ozvaničen sa Kirin 710A čipom

Qualcomm Snapdragon 898 će koristiti ARM X2 Super Core @3.09GHz

10104
10105
10106
10107
10108
10109