Greška

Došlo je do greške.

Slavimo istorijski brend - 90 godina kompanije Motorola

25.09.2018 19:17 | 0 Biznis IT
Slavimo istorijski brend - 90 godina kompanije Motorola


Na današnji dan 1928. godine u Čikagu, braća Paul i Joseph Galvin osnovali su preteču kompanije Motorola, pod imenom “Galvin Manufacturing Corporation”, sa samo jednim proizvodom i pet zaposlenih. Danas proslavljamo #90godinamotorole i nema sumnje da je kompanija transformisali tehnološku industriju.

Prvi proizvod Motorole dizajniran je 1928. godine i tada je poseban akcenat stavljen na životni vek baterije, izazov koji i danas postoji. Eliminator baterije kompanije Galvin Manufacturing koristio je radio uređaj na baterije kako bi radio na struju, dok najnoviji proizvod, 5G moto mod, rešava današnju potrebu za brzim delovanjem. Verni ciljevima kompanije, Motorola nikad nije prestala da teži pružanju onoga što je najbitnije korisnicima.

Motorola je proizvela prvi prenosivi dvosmerni FM radio 1943. godine, omogućila je prvu komunikaciju sa sa Zemljom nakon sletanja kosmonauta na mesec, predstavila je legendarni RAZR V3 telefon koji je promenio dizajn mobilnih telefona i postao prvi uređaj koji je služio i kao modni dodatak, ili moto mod tehnologiju koja je omogućila vašem telefonu da postane boombox radio, instant štampač slika, konzola ili 360° kamera, što sve ukazuje koliko je kompanija Motorola uvek bila fokusirana na ljude.

 

Pogledajte još: Test: Motorola Moto Z3 Play (Video)


Proizvodi se razvijaju kako bi život učinili boljim za naše korisnike. Kao kompanija Motorola shvata da su njeni zaposleni u samom srcu uspeha. Postoji tradicija dugogodišnjeg i posvećenog rukovodstva, od dvadesetosmogodišnjeg upravljanja osnivača kompanije Galvin Manufacturing, Paul Galvin-a, do sadašnjeg predsednika kompanije, Sergio Buniac-a, koji je prvobitno počeo da radi u kompaniji Motorola 1996. godine u marketingu i prodaji mobilnih telefona.

Tokom godina, kompanija Motorola je imala mnogo razloga za slavlje i bila deo istorijski važnih dogadjaja. 90 godina kasnije, od automobila do pametnih telefona, ostala je verna svom cilju da razbije barijere kada su u pitanju inovacije i stvori najbolju tehnologiju u najjednostavnijem formatu, dostupnu svim korisnicima. U kompaniji Motorola se raduju se što će podeliti sa korisnicima nsvoja dostignuća, prekretnice, interesantne činjenice i kvizove tokom narednih 90 dana na društvenim mrežama, Facebook i Instagram. Kompanija nas poziva da sa njom proslavimo #90godinamotorole i poručuje: najbolje tek dolazi.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy P30 i Galaxy P30+ bi mogli biti Samsungovi prvi telefoni sa senzorom otiska prsta u ekranu

Objavljen Call Of Duty: Black Ops 4 gejmplej trejler (video)

10604
10605
10606
10607
10608
10609