Skype video poruke sada dostupne i u Windows desktop aplikaciji

Microsoft je lansirao novu Skype Video Messages funkciju za iOS, Android i Mac u februaru, ali je kompanija nije odmah načinila dostupnom i za svoju desktop Windows platformu. Danas je  Microsoft ispravio tu grešku i objavio preview Skype Video Messaging funkcije za Windows desktop korisnike. Tradicionalna desktop aplikacija koja

Microsoft je lansirao novu Skype Video Messages funkciju za iOS, Android i Mac u februaru, ali je kompanija nije odmah načinila dostupnom i za svoju desktop Windows platformu. Danas je  Microsoft ispravio tu grešku i objavio preview Skype Video Messaging funkcije za Windows desktop korisnike. Tradicionalna desktop aplikacija koja radi na Windows 7 i Windows 8 operativnim sistemima će sada sadržavati i novu funkciju, omogućavajući korisnicima da razmenjuju kratke video poruke sa drugim korisnicima Skypea (do minut trajanja). Funkcija i dalje nije dostupna na Microsoftovoj Windows 8 Skype aplikaciji, ali kompanija obećava da će biti uskoro. U prvom trenutku imate 20 besplatnih poruka, a posle toga morate da plaćate Skype Premium koji iznosi 5 dolara mesečno.  
skype video poruke

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi