Skype video poruke od sada potpuno besplatne

Skype je svoju Video Messaging funkciju lansirao početkom godine, kao preview za Mac, iOS i Android, ali su korisnici bili limitirani na slanje 20 video poruka, pre nego što je od njih bilo zatraženo da se pretplate na Skype Premium od pet dolara mesečno kako bi nastavili sa korišćenjem funkcije. Skype je sada za

Skype je svoju Video Messaging funkciju lansirao početkom godine, kao preview za Mac, iOS i Android, ali su korisnici bili limitirani na slanje 20 video poruka, pre nego što je od njih bilo zatraženo da se pretplate na Skype Premium od pet dolara mesečno kako bi nastavili sa korišćenjem funkcije. Skype je sada završio sa beta preview opcijom usluge i besplatno je omogućio svim korisnicima. Video Messaging funkcija, koja omogućava slanje kratkih video klipova sa porukama Skype kontaktima, sada je dostupna za Windows, Mac, iOS, Android i BlackBerry. Zanimljivo je da nema podrške za Windows Phone klijent, što je čudno jer je ovo Microsoftov servis. Za sada nema objašnjenja iz Microsofta zašto je opcija video poruka izostavljena za Windows Phone uređaje.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi