Skype testira moderniji UI za desktop sisteme

Microsoft nastavlja da radi na Skype-u i trenutni fokus je na donošenju modernih funkcija na Windows desktop i Mac, kao deo testa koji će na oba klijenta doneti značajna ažuriranja.

Microsoft nastavlja da radi na Skype-u i trenutni fokus je na donošenju modernih funkcija na Windows desktop i Mac, kao deo test programa koji će na oba klijenta doneti značajna ažuriranja. Kompanija nije konkretno istakla šta planira da donese na Windows desktop, ali je pomenuto da će korisnički interfejs biti izmenjen tako da će biti čistiji i moderniji. Kompanija je dodala da, iako je ovo samo test faza, rezultati će biti analizirani i odlučiće se da li je Skype za desktop spreman za ove izmene kao i za moderniji izgled na svim platformama. Metro verzija Skype-a je već dostupna korisnicima Microsoftove moderne platforme, a kompanija nastavlja sa poboljšanjima kako bi osigurala slično iskustvo koje Skype donosi na svim platformama. Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi