Skype se fokusira na bolje performanse i kvalitet videa

Skype je postao bitan deo Microsoftovih budućih planova, pa će ova VoIP platforma uskoro dobiti nova poboljšanja. Na dugačkom blog postu, Skype tim je podelio informacije na čemu se trenutno radi. Bazično, budućnost Skype-a je podeljena u tri celine. Prvo, tu su poboljšane performanse i kvalitet servisa

Skype je postao bitan deo Microsoftovih budućih planova, pa će ova VoIP platforma uskoro dobiti nova poboljšanja. Na dugačkom blog postu, Skype tim je podelio informacije na čemu se trenutno radi. Bazično, budućnost Skype-a je podeljena u tri celine. Prvo, tu su poboljšane performanse i kvalitet servisa, što kompanija ističe kao prioritet broj jedan. Već ove godine ostvaren je napredak na ovom polju, kao što je pouzdanost, performanse i smanjenje potrošnje tokom rada programa. Druga celina je moderniji dizajn, a korisnicima se poručuje da očekuju značajna poboljšanja korisničkog interfejsa u narednim Skype verzijama. Na kraju, Microsoft se trudi da sve funkcije Skype paketa budu dostupne svim korisnicima, kako onim u desktop okruženju tako i tablet, smartfon i laptop korisnicima. Očekuje se i da Skype preuzme ulogu ključne Messaging aplikacije u Windowsu, nakon što je Windows Live Messenger ukinut početkom godine.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi