Greška

Došlo je do greške.

Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

12.12.2016 21:12 | 4 Software/Web
Skype omogućio prevođenje u realnom vremenu za mobilne i fiksne telefone

Skype funkcija prevođenja u realnom vremenu više nije limitirana samo na Skype-to-Skype razgovore. Servis je sada omogućen i za pozive sa mobilnih i fiksnih telefona. Kako bi koristili servis, korisnici će morati da imaju najnoviju betu Skype-a i da budu deo Windows Insider Programa. Za obavljanje poziva su potrebni Skype krediti.

Kada korisnik želi da se poziv prevede, može da uključi "translate" taster za jezik koji je podržan. Korisnik koji prima sadržaj će biti obavešten da se razgovor snima i prevodi. Obema stranama će potom početi da se prikazuje prevedeni sadržaj sa malom zadrškom.

Funkcija prevođenja radi sa sledećim jezicima: engleski, španski, francuski, nemački, kineski (mandarinski), italijanski, portugalski (brazilski), arapski i ruski.

Izvor: NextPowerUp

Jericho Moderators postova: 8203
Hahaha kakav covek
TecHiFi Neregistrovan korisnik
Citiram korisnika: Jericho Mogu misliti na sta to lici...
Bolje radi nego guglov, eplov ili fajsov prevodilac govora u realnom vremenu. Ah, da, nemaju ga.... ali ovo je Micosoft pa to odmah treba popljuvati, nema veze što je tehnologija kao iz Sci-Fi filmova i do pre 3 godine se o tome i pričalo kao o naučnoj fantastici i predviđalo se da se uradi za 10+ godina. Slično će pljuvati HoloLens (koji je za Google Glass, Rift i slične igračke takođe naučna fantastika) jer nema neku VRFart aplikaciju. Da je ovo napravio neko od spomenutih, bilo bi 300+ komentara oduševljenih klinaca.
Jericho Moderators postova: 8203
Mogu misliti na sta to lici...

Analitičari veruju da je još uvek rano za Samsung da odbaci telefone s ravnim ekranom

Provajderi u Švedskoj: blokiranje The Pirate Bay je opasna cenzura

10504
10505
10506
10507
10508
10509