Skype mobilni telefon

NetGear je u saradnji sa kompanijom Skype razvio prvi WiFi Skype telefon, koji je predstavljen na CESu. Ime uređaja je NetGear Skype i za njegov rad je irelevantno prisustvo PC računara, potrebna je samo konekcija sa WiFi mrežom. Uređaj dolazi sa preinstaliranim Skype softverom, a krajnji korisnici će sigurno znati da

NetGear je u saradnji sa kompanijom Skype razvio prvi WiFi Skype telefon, koji je predstavljen na CESu. Ime uređaja je NetGear Skype i za njegov rad je irelevantno prisustvo PC računara, potrebna je samo konekcija sa WiFi mrežom. Uređaj dolazi sa preinstaliranim Skype softverom, a krajnji korisnici će sigurno znati da cene Skype-out-of-the-box rešenje. Sve što je korisniku potrebno su njegovo Skype korisničko ime i šifra pristupa. Dodatne detalje sa predstavljanja možete pogledati ovde. Nažalost, detalji oko termina dostupnosti na pojedinim tržištima ili preporučene cene nisu bili saopšteni.

Izvor: GG Mania

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi