Greška

Došlo je do greške.

Skype Meet Now omogućava video razgovore bez Skype naloga

06.04.2020 13:01 | 0 Software/Web
Skype Meet Now omogućava video razgovore bez Skype naloga


Veliki broj ljudi, u periodu nakon izbijanja COVID-19 pandemije, je počeo da svoje poslovne obaveze izvršava od kuće. Iako deo tog posla može da se obavlja samostalno, zaposleni u okruženjima koja su više kolaborativna često moraju da koriste i druga sredstva pored e-mail ili tekstualnih poruka za komunikaciju. Ovde na scenu stupa Skype, kao i drugi servisi za video konferencije.

Skype, doduše, ima sopstvenu funkciju za video pozive, a isto nude i Slack, Microsoft Teams i drugi servisi. Međutim, svi oni zahtevaju da bar kreirate nalog i da se logujete na njega. Neki zahtevaju i da preuzmete aplikaciju da biste koristili servis. Ovo nije podobno za situacije kada komunikaciju preko video konferencija ne koristite često.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge je sada drugi najpopularniji Internet pregledač


Skype Meet Now je servis koji nema pomenute zahteve. U pitanju je video konferencijski poziv, koji se obavlja preko linka, a taj link je dostupab do 30 dana. Potrebno je samo generisati link i podeliti ga sa ostatkom tima, koji će prisustvovati sastancima. Kada drugi korisnici kliknu na link, preuslediće se na Skype za veb ili Skype aplikaciju ako koriste mobilne uređaje.

Iako je po prirodi jednostavan, Meet Now nudi najbitnije Skype funkcije. Moguće je snimanje poziva kako bi se pregledali kasnije, moguće je zamagljenje pozadine pre početka sastanka, a tu je i deljenje ekrana za prezentacije i demonstriranje sadržaja.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Potvrđene glavne specifikacije Honor Play 4T serije

Resident Evil 8 bi mogao stići naredne godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509