Greška

Došlo je do greške.

Skype for Web dobio opciju deljenja ekrana na Chrome-u

31.05.2019 20:30 | 0 Software/Web
Skype for Web dobio opciju deljenja ekrana na Chrome-u


Proteklo je dosta vremena od kako je Microsoft poslednji put objavio šta je novo u ažuriranjima za Skype. Aplikacija redovno dobija ažuriranja, a Insideri su sada na verziji 8.46, mada smo poslednje zvanične informacije imali u aprilu sa 8.43 verzijom.

Ovo je sada promenjeno, a Skype tim je sada podelio informacije iz verzije 8.46.76.59 Skype for Web servisa. Aplikacija sada podržava deljenje ekrana, čak i ukoliko servis koristite u Google Chrome-u. S obzirom na to da je Microsoftov Edge browser sada zasnovan na Chromiumu, moguće je da funkcija radi i tu, ali ovo nije specifično objavljeno za sada.

 

Pogledajte još: Skype sada omogućava deljenje Android ekrana u video pozivima na telefonu


Deljenje ekrana je dugo bila karakteristika Skype-a i Microsoft ovu opciju donosi na sve više platformi u poslednje vreme. Sa dolaskom na veb, Skype aplikacija je sada dostupna na svim platformama gde je dostupan Skype v8.

Ukoliko želite da isprobate novu funkciju deljenja ekrana, Skype for Web preview je dostupan ovde. Ukoliko želite da sačekate stabilnu verziju, standardni Skype for Web je dostupan ovde.

Izvor: Neowin

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Hisense Rock 5 je telefon sa 5500mAh baterijom

Motorola potvrdila da ove godine nećemo videti Moto Z4 Force

10504
10505
10506
10507
10508
10509