Skype chat botovi spremni za Mac OS X i web

Mac klijent za Skype sada izvorno podržava razgovaranje sa botovima, a isti je slučaj i sa web klijentom. Korisnici su u prilici da razgovaraju sa šest različitih botova, koji su u beta stanju.

Chat botovi postaju sve kompleksniji i sposobniji da učestvuju u razgovorima koji su realistični. Microsoft je ranije prikazao neke od svojih naprednih AI projekata preko Skype-a, ali su oni bili dostupni samo za Windows, Android i iOS. Desktop deo Apple publike je bio uskraćen za mogućnosti koje donose Skype chat botovi. Ovo je sada izmenjeno, pa su botovi dostupni onim korisnicima koji bi radije da ne razgovaraju sa pravim osobama.Mac klijent za Skype sada izvorno podržava razgovaranje sa botovima, a isti je slučaj i sa web klijentom. Obe integracije su sada dostupne jer ponekada razgovor sa pravim osobama/ljudima može biti iritantan. Korisnici su u prilici da razgovaraju sa šest različitih botova, koji su u beta stanju. Ovih šest botova mogu da isporučuju bazične informacije na pitanja koja korisnik postavi. Moguća su pitanja o najnovijim vestima, vremenu i drugim sličnim temama.Kako biste omogućili chat botove, morate da odradite nekoliko koraka. Na Mac uređajima, u Skype aplikaciji potrebno je otići u sekciju Contacts i izabrati Add Bot. U web klijentu potrebno je amo kliknuti na Discover Bot s leve strane. nakon ovoga, moguća je interakcija sa relativno inteligentnim asistentima, koji u ovom stadijumu pružaju prilično bazične usluge.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi