SiS za AMD

SiS nije zapostavio ni AMD platforme. Na Comdexu je prezentiran SiS 755 čipset, koji podržava sve AMD Hammer procesore sa Hyper Transport interfejsom, AGP 8x, i MuTIOL 1G tehnologiju (komunikacija između Northbridgea i Southbridgea brzinom od 1GB/sec). Pored ovoga, SiS 755 podržava maksimalnih 6 PCI slotova, ATA 133 standard, 6 USB 2.0 portova,

SiS nije zapostavio ni AMD platforme. Na Comdexu je prezentiran SiS 755 čipset, koji podržava sve AMD Hammer procesore sa Hyper Transport interfejsom, AGP 8x, i MuTIOL 1G tehnologiju (komunikacija između Northbridgea i Southbridgea brzinom od 1GB/sec). Pored ovoga, SiS 755 podržava maksimalnih 6 PCI slotova, ATA 133 standard, 6 USB 2.0 portova, 10/100 Mbit mrežni adapter, kao i AC’97 6-kanalni audio codec sa SPDIF opcijom.

Predstavnici ove tajvanske kompanije su odbili da daju bilo kakav komentar o datumu pojavljivanja ovog čipseta u slobodnoj prodaji.
Izvor : X-bit labs

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi