Greška

Došlo je do greške.

Sinergija 19 – teme i znanja za iskorak u budućnost

18.09.2019 17:40 | 0 Biznis IT
Sinergija 19 – teme i znanja za iskorak u budućnost


Saopštenje za javnost

Najuticajnija IT & business konferencija, 19. po redu Sinergija, održaće se od 16. do 18. oktobra u beogradskom hotelu Crowne Plaza. Centralne teme kojima će se inostrani i domaći predavači baviti tokom tri dana, fokusiraće se na ključne tehnološke motore transformacije – veštačku inteligenciju, cloud tehnologije i inovativno preduzetništvo.

"Otključajmo budućnost" otvaraju dva tehnička konferencijska dana, koji tradicionalno donose veliki broj interesantnih predavanja, ove godine u najaktuelnijim oblastima, od pomenute veštačke inteligencije, do neizostavnih – IT bezbednosti, infrastrukture, modernog biznisa, proširene realnosti i brojnih drugih.

Biznis dan će, sa novom strukturom, kroz panel diskusije i interesantna keynote predavanja, sumirati ključne korake koji nam predstoje u razvoju savremenog digitalnog okruženja za život i rad, iz vizure učesnika i kreatora regulatornog, privrednog i obrazovnog ambijenta Srbije.

Posebno mesto na konferenciji dobija startap developerska zajednica, kroz demonstraciju kompletnog procesa od razvoja ideja, do realizacije digitalnih servisa u poslovanju. Kroz konkurs „Sinergija Challenge“ koji se organizuje u partnerstvu sa ICT Hub-om, tehnološki startapi i manje IT kompanije dobiće priliku da predstave svoja rešenja koja prikazuju pozitivan uticaj digitalizacije na unapređenje raznih aspekata kvaliteta života. Finalisti izazova predstaviće svoje projekte na konferenciji.

Osvežena, a skoro dve decenije jedna od najposećenijih regionalnih IT i biznis konferencija koju podržava kompanija Microsoft u Srbiji – počinje za mesec dana.

Rane online registracije su uveliko u toku, a super-promotivni period – do 18. septembra – obezbeđuje najbolje cene: 31.000 RSD (+PDV) za kotizaciju za Tehničke dane, i 25.000 RSD (+PDV) za Biznis dan. Za sve učesnike koji kupe ulaznicu za Tehničke dane, Sinergija nudi 50% popusta na cenu kotizacije za Biznis dan. Sve informacije možete naći i na https://sinergija.live/sr-Latn-RS/tickets.

Zato vas Sinergija tim poziva da odmah posetite www.sinergija.live i prijavite se!

Dobrodošli u budućnost!

Izvor: Sinergija

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Izabrane najbolje fotografije nastale pametnim telefonom u okviru takmičenja Huawei InFocus Awards

Apple investirao 250 miliona dolara u Corning i inovacije za buduće proizvode

10604
10605
10606
10607
10608
10609