Greška

Došlo je do greške.

Sinergija 18 počinje uskoro

22.10.2018 19:10 | 2 Software/Web
Sinergija 18 počinje uskoro


Za manje od dva dana počinje Sinergija 18! Ukoliko se još uvek niste registrovali, iskoristite poslednju priliku i za konferenciju se prijavite ovde.

Kao i prethodnih godina, Biznis dan Sinergije okupiće najrelevantnije sagovornike iz državnih institucija i najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu, koji će predstaviti primere najbolje prakse lokalnih kompanija koje primenjuju najnovija tehnološka rešenja i pružaju priliku za razmenu mišljenja sa vodećim donosiocima odluka koji utiču na stvaranje modernog privrednog ambijenta u Srbiji. Agendu za treći dan pogledajte ovde i obezbedite svoje mesto na Biznis danu Sinergije, 26. oktobra.

 

Pogledajte još: Od hakera do citata iz Biblije – Sinergija 18 ima sve što vas zanima


Sinergiju svake godine čine izvrsni predavači, sa temama koje pomažu otkrivanju novih platformi, novih načina upotrebe alata, novih ideja i rešenja. Kompletnu agendu tehničkih dana možete pogledati na zvaničnom portalu Sinergije 18.

U toku pauza između zanimljivih predavanja, posetioci Sinergije moći će da provedu vreme u Expo zoni, sa bogatim sadržajem, zahvaljujući partnerima i sponzorima. Expo zona će ove godine imati najsavremeniju i najraznovrsniju ponudu do sada. Osim štandova sponzora i izlagača, koji su pripremili nove aktivacije za sve učesnike, očekuje vas i profesionalna gaming zona. Partner manifestacije, Crvena Zvezda Esport, omogućio je da posetioci upoznaju neke od najuspešnijih igrača iz nekoliko različitih esport sekcija i okušaju se u gejmingu sa njima. Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je kompanija Comtrade.

Tu je i nezaobilazna nagradna igra sa veoma vrednim nagradama. Sve informacije očekuju vas u konferencijskim paketima i na info pultovima Sinergije 18.

Izvor: Sinergija

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

andramisko Član postova: 522
Za promenu nesto novo, sto mi se svidelo kod Motorole, mislim na prvi utisak na videlo...

Apple bi nam ovog meseca mogao ponuditi prvi uvid u modularni Mac Pro

Asus Zen AiO desktop stiže sa integrisanim bežičnim punjačem

10504
10505
10506
10507
10508
10509