Sertifikovan Samsungov novi telefon na preklapanje

Najnoviji uređaj će će se zvati Galaxy Folder 2 - i biće očigledni naslednik prošlogodišnjeg Galaxy Folder preklopljivog telefona

Pored brojnih high-end uređaja visoke klase, status kompanije na samom vrhu smartfon biznisa Samsungu omogućava da se fokusira i na manje raznolika tržišta, sa svojim novim uređajem na preklop koji trenutno proizvodi za svoje domaće i obližnja azijska tržišta. Iako pokreće Android platformu, dolazi sa funkcijama kao što javljanje otvaranjem pleklopljenog telefona i fizičnom tastaturom.
Najnoviji takav uređaj će će se zvati Galaxy Folder 2 – i biće očigledni naslednik prošlogodišnjeg Galaxy Folder preklopljivog telefona. Nakon svoje Bluetooth sertifikacije i pojavljivanja u podacima FCC-a i Zauba, uređaj je danas sertifikovan na TENAA vebsajtu, što ga čini jednim korakom bližim objavi.
folder2.jpg
SM-G1600 uređaj ima dimenzije 122 x 60.2 x 15.5mm, i teži 155 grama, i imaće 3.8-inčni displej osetljiv na dodir, kao i prethodnik, sa rezolucijom od 480×800 piksela. Uređaj će pokretati neimenovani Snapdragon čipset, klokovan na 1.4 GHz, zajedno sa 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije koju je moguće proširiti.
Telefon dolazi sa zadnjom kamerom od 8 MP i prednjom kamerom od 5 MP, i napajaće ga baterija od 1950 mAh. Najbolja karakteristika kao i kod originalnog Galaxy Folder uređaja je to što potencijalni kupci ne moraju da žrtvuju funkcionalnost svog uređaja zarad izlgeda, kako Folder 2 dolazi sa aktuelnom Android 6.0.1 Marshmallow, koja je prilagođena preklopivom uređaju.
Izvor: GSM Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi