Sertifikovan Samsungov fleksibilni Galaxy X telefon

Nakon dobijanja Wi-Fi i Bluetooth sertifikata, stiže i sertifikacija iz Južne Koreje, koja je ekvivalentna onoj iz FCC-a.

Savitljivi Galaxy X telefon se ipak nije pojavio tokom trećeg tromesečja, kako su glasine sugerisale, ali veliki broj sertifikata koje uređaj dobija u poslednje vreme sugeriše da na njega nećemo čekati još dugo.Nakon dobijanja Wi-Fi i Bluetooth sertifikata, stiže i sertifikacija iz Južne Koreje, koja je ekvivalentna onoj iz FCC-a.Sertifikacija pominje poznati broj modela SM-G888N0, ali ne otkriva mnogo o uređaju. Sufix “N0” verovatno označava južnokorejski model.Iz Samsungovih skica za patente deluje kao da kompanija želi da wide-screen termin dovede do ekstrema. Kompletna unutrašnja strana preklopnog telefona će biti prekrivena fleksibilnim ekranom. Ovo znači da ćemo imati mnogo, mnogo širi ekranm od 18.5:9 koliko nudi Galaxy S8.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi